И Бугарите се степаа за влез во нов трговски центар

• Креатор на темата Креатор на темата jyvation
  • Време на започнување Време на започнување
Немам потреба да замислувам бугар секој ден работам со нив. Имам толку многу бугари што може и да ти позајмам некој да запознаеш подобро ако имаш замислена апстрактна претстава за бугар нали :)
Никој не ми сервирал омраза, еден ден да ја поминеш границата и да стасаш до Шумен има да ги мразиш во следните 50 години. Митаџии, неодговорни и безобразни. Со еден збор бугар.

(n) Пак правиш пропаганда. Тука нема поделба на такви од источна и западна, од северна и јужна и слични. Таквата поделба е во твојата глава. Во Шумен луѓето се добри и чесни, како и на многу други места. Има некаде менталитет на повисока самодоверба (неоправдан), а од лично искуство можам да ти кажам каде е присутен - Софија и Варна и тоа не е от тоа дали се на исток или на запад. Но и тоа е донекаде клише реченица. Прочитал сум те многу пати и знам каква си објективна, без предрасуди и како зборуваш само од лично искуство. А кога зборуваш за митаџии се сеќавj за вашите колку пари испраа преку СК2014.:facepalm: Не знам дали ја знаеш таа приказна "Машините се подмачкуваат со масло, а човечките срца со нежност и љубов". За тебе само ќе додадам дека омразата е како рѓа, а ти многу крцкаш.

Егати омразата, егати чудото, Леандра, оди на лекар да се провериш.......................само можам да те сожелувам колко омразна и манечка душа си.

По темава-ова го има на секаде, па не мислим дека е некаков проблем. Трговскиот центар се зове "Мол Б'лгарија", зошто се наоага на булевард Б'лгариjа. Уикендов ке одим да прегледам дали има нешто квалитетно на прилична цена, но ми се чини овој мол дека ке биде много скап, ке видиме.

А некоj Македонец може ли да ми каже зошто е отворена ова тема, сосема човечки прашам???

Супер изгледа трговскиов, гарант имаат и Старбакс :)

А некоj Македонец може ли да ми каже зошто е отворена ова тема, сосема човечки прашам???

Јас сум Македонец, па го прашав истото. Веројатно по инерција се отвараат ваквите теми, со текот на времето ќе се смени ова...

Супер изгледа трговскиов, гарант имаат и Старбакс :)
ја чув дека има 5-6 и еден за извоз.
Сериозно сте досадни со тој Старбакс.
Темава е отворена да ви речеме со здравје да си го служите новиот трговски.

ја чув дека има 5-6 и еден за извоз.
Сериозно сте досадни со тој Старбакс.
Темава е отворена да ви речеме со здравје да си го служите новиот трговски.
Со здравје да си го служат новиот трговски. И наздравје кафето во Старбакс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom