И Андреј Петров спомна нешто против в(МВР)о дпмне и доби кривична!

Најдобар градоначалник е Коце Трајановски !!!

Ајде, речи ми дека ова не е наредба од горе со која треба Коце да се форсира за градоначалник на Скопје...те молам, речи ми, сакам да верувам!!!!!

Denes gledav kako go apsat Zagorec generalot bivs u Avstrija.40 specijalci (edinicata Kobra)a on so deteto.I?Spektakularno nikoj nisto ne videl.A vidi Avstrija.edna od tie zemjite so gi dupnavte od posocuvanje kako treba da se apsi.Ili bile na kurs kaj nas a?Koj go ebe be so e u SDSM.Neka go apsat.Neka odi na sud i neka dokaze ako e nevin.

Ama zajakon ne sakase da odi na sud da dokazi deka e nevin, sakase abolicvija od rosaviot.

Ајде, речи ми дека ова не е наредба од горе со која треба Коце да се форсира за градоначалник на Скопје...те молам, речи ми, сакам да верувам!!!!!

...И јас се трудам, ама никако не ми оди од рака...:toe:

Е па ај не не е најдобар Зоран Заев е подобар што земал 8 милиони евра !!!

МВР кривично гони 12 члена од две комисии на Владата и Министерството за одбрана во 2003 година. Меѓу нив е и актуелниот пратеник на СДСМ Андреј Петров.
Полицијата обвинува дека Комисијата за јавни набави овозможила 16 војнички кантини бесправно да ги добијат четири локални дистрибутери на „Скопска Пивара“, наместо на тендерот да победи „МА Проком“ од Штип, која имала најповолни понуди.
Оштетената фирма се жалела до Комисијата во која член бил Петров, но жалбата незаконски е отфрлена, обвинува МВР.
Со тоа, според полицијата, комисиите овозможиле дистрибутерите на „Пивара“ незаконски да стекнат имотна корист од 42 илјади евра.
„Го прекршиле Законот за јавни набавки во кој е наведено дека предквалификацијата на понудувачите се врши врз основа на економски, финансиски бонитет“, изјави Иво Котевски, портпарол на МВР.
Кога постои сериозна криза во владината коалиција, ВМРО-ДПМНЕ ја крие преку кривични пријави против членови на СДСМ, реагира опозиционата партија.
„Доволно е Гордана Јанкуловска, како најодговорен човек во тоа Министерство да седне и да отвори службен весник на РМ, во кој ќе може веднаш да констатира дека човекот веќе од поодамна не бил член на таа Комисија затоа што извршувал друга функција“, рече Андреј Петров, СДСМ.
Петров побара МВР да му се извини за грешката, најави тужба за оштета која ќе ја донирал во хуманитарни цели.

Што мислите за тактикава на владата и вмро, секогаш кога ќе запне работата кривична за некој опозицонер која секогаш резултира со апсење кое се случува пред тв камери на сител
ma nemoj be so mi kaza iii pametnjak

трифун е сдсм како што знам, тодоровски го судат а аларова и арсов ако се краделе ќе ги судат ама не се краделе и не ги судат

Епа многу знаеш :pos: ........дури премногу.

е не неее, 2002 од која партија го избраа за пратеник?

Па шо ти викам ја.
Многу знаеш.
Алал да ти е.

И он како член на СДСМ беше избран за градоначалник со подршката и гласовите на ДПМНЕ.
Видиш како они си се избираат едни со други, а на народ тука финти му продаваат........демек не се сакале.

Па шо ти викам ја.
Многу знаеш.
Алал да ти е.

И он како член на СДСМ беше избран за градоначалник со подршката и гласовите на ДПМНЕ.
Видиш како они си се избираат едни со други, а на народ тука финти му продаваат........демек не се сакале.
aј ногу си интересен !!!:pos2::pos2:

ВМРО си се стилени да ги тргнат сите градоначалници од своите функции и изгледа ке успеат во тоа.Почнаа со Заев,па со Петров, сега им е на мета градоначалникот на Велес-Коцевски.Ако веќе сакаат да нема градоначалници што се на СДСМ барем нека ја сменат тактикава оти од далеку се забележува дека сакаат тоа да го направат,божем нивните толку се чисти..на секој политичар ако сакаш да му најдеш нешто матно можеш :)

ВМРО си се стилени да ги тргнат сите градоначалници од своите функции и изгледа ке успеат во тоа.Почнаа со Заев,па со Петров, сега им е на мета градоначалникот на Велес-Коцевски.Ако веќе сакаат да нема градоначалници што се на СДСМ барем нека ја сменат тактикава оти од далеку се забележува дека сакаат тоа да го направат,божем нивните толку се чисти..на секој политичар ако сакаш да му најдеш нешто матно можеш :)

Сакаш да кажеш дека секој политичар мати нешто ? Мислам дека НЕ
и на црвенковски му бараа ама џабе,тоа што си прават ВМРО си е нивна работа а градоначалниците треба малце да се присоберат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom