И Андреј Петров спомна нешто против в(МВР)о дпмне и доби кривична!

Мене овој човек ми изгледаше дека е нешто ново , нешто саглам во СДС за разлика од таа хоштаплераана .Ке видиме:toe:

Јеботе, примадони... Бели мечки ли се бре или енглеска кралица, па да не одговараат пред закон?!
Плачковци.

Да помисли чоек дека и да те прегази на улица Бранко, протести ќе има да не оди во затвор. Стварно има луѓе шо џабе трошат воздух, кој ионака е лимитиран деновиве...

Мене овој човек ми изгледаше дека е нешто ново , нешто саглам во СДС за разлика од таа хоштаплераана .Ке видиме:toe:

Абе сето е тоа кримогена маса,од прв до последен штом е на функција.:toe:

Незнам кај ќе бегаат вмровциве кога ќе им дојде редот, се надевам дека дупло ќе им вратат

Незнам кај ќе бегаат вмровциве кога ќе им дојде редот, се надевам дека дупло ќе им вратат

Нема зошто да бегаат,кога оние што евентуално би им пресудувале ќе чмајат во Идризово или во некој сличен затвор.:pos2:

se dodeka ne se dokaze na sud sekoj e nevin.a ako nekoj gresel i zemal pari pod raka togas ni andrej ni branko tuku sekoj treba da odgovara.

Нема зошто да бегаат,кога оние што евентуално би им пресудувале ќе чмајат во Идризово или во некој сличен затвор.:pos2:
Обично некој знаат да си извадат пасошите на маса од една соседна земја - европејска и да фатат магла затоа велам, особено оваа квазипатриотска багра која работи за бугарските интереси

Абе и ти си знаел да откачиш понекоја.....:pos2::pos2:

Обично некој знаат да си извадат пасошите на маса од една соседна земја - европејска и да фатат магла затоа велам, особено оваа квазипатриотска багра која работи за бугарските интереси

(да дополнам)...осмелувајќи се да обвини за криминал луѓе кои ни под разно не е возможно да биле лопужини дур биле на некоја функција, поради тоа што нит имале од кого да учат, нит таква нарав имаат. Тие треба да ги величаме ко светци, а ние ги апсиме, во големобугарски интереси.

Грев.
(еден)

Твојте штабски имаа шанса да го затворат Љубчо кој ја искраде цела држава, но изгледа во корист на големо бугарските интереси не го направија тоа.

Па друг метод за сдс нема, освен кривични пријави...ама и тоа не дава резултати.
Која кочница се за сите процеси тоа е нешто ужасно, и кога се на власт и во опозиција-јас не знам како до сега и народов не спизде.

Но имаат добри сдс-мовки:pipi:

Па друг метод за сдс нема, освен кривични пријави...ама и тоа не дава резултати.
Која кочница се за сите процеси тоа е нешто ужасно, и кога се на власт и во опозиција-јас не знам како до сега и народов не спизде.

Но имаат добри сдс-мовки:pipi:

Абе спизден е народов и од СДС-мовки и од ВМР-овки,само го чува кубурот за “зловреме“.:smir:

Eso sega dve funkciii zagarantirani aman be :)sega ili e gradonacalnik ili pratenik.Umre be komunizmot aman kako moze da obavuva dve funkciii , nekoj fenomen nadprosecno intelegenten ,pa dve funkciii bez problem gi obavuva?Ili ako andrej petrov gradonacalnik na karpos ,sega pratenik i negova zamena ete mora pak da bide od sdsm:pos2:po cie toa pravilo koj go izmisli.eeeee komunisticki manipulatori.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom