Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене овој човек ми изгледаше дека е нешто ново , нешто саглам во СДС за разлика од таа хоштаплераана .Ке видиме![]()
Незнам кај ќе бегаат вмровциве кога ќе им дојде редот, се надевам дека дупло ќе им вратат
Обично некој знаат да си извадат пасошите на маса од една соседна земја - европејска и да фатат магла затоа велам, особено оваа квазипатриотска багра која работи за бугарските интересиНема зошто да бегаат,кога оние што евентуално би им пресудувале ќе чмајат во Идризово или во некој сличен затвор.:pos2:
Абе и ти си знаел да откачиш понекоја.....:pos2::pos2:Нема зошто да бегаат,кога оние што евентуално би им пресудувале ќе чмајат во Идризово или во некој сличен затвор.:pos2:
Обично некој знаат да си извадат пасошите на маса од една соседна земја - европејска и да фатат магла затоа велам, особено оваа квазипатриотска багра која работи за бугарските интереси
Абе и ти си знаел да откачиш понекоја.....:pos2::pos2:
Незнам кај ќе бегаат вмровциве кога ќе им дојде редот, се надевам дека дупло ќе им вратат
Па друг метод за сдс нема, освен кривични пријави...ама и тоа не дава резултати.
Која кочница се за сите процеси тоа е нешто ужасно, и кога се на власт и во опозиција-јас не знам како до сега и народов не спизде.
Но имаат добри сдс-мовки![]()
Eso sega dve funkciii zagarantirani aman beОбично некој знаат да си извадат пасошите на маса од една соседна земја - европејска и да фатат магла затоа велам, особено оваа квазипатриотска багра која работи за бугарските интереси
Ti kade pripagjas?Абе спизден е народов и од СДС-мовки и од ВМР-овки,само го чува кубурот за “зловреме“.:smir: