Hustle

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа недела нешто слабо ја следев серијава ама еве сеа едвај чекам да почне :vozbud:. Дај кажете од кај искочи тој новиот црнец.

--- надополнето ---

Кој бед. Само од пон- четврток ја даваат серијава ??

А и епизодата кај што ќе се натпреваруваат Мики и Еди е топ :)

Мислиш на Мики и Дени? Леле таа ми е закон епизода, Алберт мајчиниот ги утепа еј :)
Aли не ми се бендиса тоа што освоија исти пари (со исклучок на железната паричка што му ја даде Дени на Мики), пошто Мики им е водич и класа подобар од Дени и ипак треба да знае да направи пари повеќе од Дени.

Мислиш на Мики и Дени? Леле таа ми е закон епизода, Алберт мајчиниот ги утепа еј :)
Aли не ми се бендиса тоа што освоија исти пари (со исклучок на железната паричка што му ја даде Дени на Мики), пошто Мики им е водич и класа подобар од Дени и ипак треба да знае да направи пари повеќе од Дени.
Да на Дени мислев, се сбунив. Иначе, сеа да не заборавиме дека филм е, немаше па да биди интересно ако тепаше некој со многу разлика:)

Оваа недела нешто слабо ја следев серијава ама еве сеа едвај чекам да почне :vozbud:. Дај кажете од кај искочи тој новиот црнец.

Беше ситен преварант кој сакаше да влезе во тимот, пошто тимот бараше замена за Мики. Инаку се појави во (мислам втората) епизода од 4-та сезона кога ја правеа измамата со коњот...

За сите они што сакаа Дени да ја опаша Стејси :icon_lol:

он. се имам огласено за серијава во некоја друга тема, ме интересира, зошто последно што сум гледал беше на Фокс Крајм: која сезона е таму и дали 6та сезона се нови епизоди... како не би симнал гледани рабоќе нели...

Колку добра серија!!Еднаш онака случајно загледав и дефинитивно добра серија.Е сеа не знам ни која сезона ја гледав ни ништо.Баш би сакал да си ги земам сите.

Нека дај некој торент да ги симнам сите сезони,еден пријател рече дека била многу добра па да ја погледам да тепам време.:)

Лелее го обожавам Шон, ептен е срце.
Мики па од километар се гледа дека е затрескан у Ема.

По толку фалење на серијава ја симнувам прва сезона да видам шо чудо е :)

Ѕверска серија. До втора сезона, втора епизода сум стигнат.
Кога ја гледав првата епизода, мислев дека Дени ќе ми е омилен лик, ама сега не можам да се одлучам. Сите се имаат свои моменти, и во секој од карактерите ќе се вљубиш подеднакво.

Јануари почнува седма, така?

Ѕверска серија. До втора сезона, втора епизода сум стигнат.
Кога ја гледав првата епизода, мислев дека Дени ќе ми е омилен лик, ама сега не можам да се одлучам. Сите се имаат свои моменти, и во секој од карактерите ќе се вљубиш подеднакво.

Јануари почнува седма, така?

Да, јануари.

По толку фалење на серијава ја симнувам прва сезона да видам шо чудо е :)

И?

Да, јануари.

И?
И одлично. Дечкиве се најдобри:)
Секоја епизода си е приказна за себе, секој лик исто така. Се симнува втора сезона едвај чекам да видам шо има понатаму:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom