Hustle

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставувам сите го имате гледано филмот Ocean eleven. Значи серијава е нешто слично на тоа, имено група од пет луѓе се преваранти, и бираат мета од која што ќе изнудат пари. Правилата се таа мета да не е поштен човек, и да сака да учествува во матни зделки . До сега има излезено 6 сезони, со по 6 серии по сезона(50 мин. од серија). Инаку станува збор за англиска серија од BBC продукција. На сите што сакате криминалистички серии, би ви препорачал да ја гледате. Јас вчера почнав и не можам да престанам, се навлеков:)

Инаку јас би ја оценил 8/10, но само заради тоа што има моменти каде што глумците се обраќаат на камерата,т.е. на гледачите. Можи на некој тоа ќе му се бендиса, ама мене ме иритира. Инаку се друго 9/10.

zy90g3.jpg
По што си автор на темава,а и еве ја препорачуваш за гелдање би било убаво малку да ни образложиш според кои креитериуми ја даваш твојата оценка 8/10
Сценарио,глума?

По што си автор на темава,а и еве ја препорачуваш за гелдање би било убаво малку да ни образложиш според кои креитериуми ја даваш твојата оценка 8/10
Сценарио,глума?

Приказната, сценариото. Карактерите се многу допадливи, не знаеш кој ти е најомилен.

Иначе тоа кога актерите се обраќаат на камерата е само во прва сезона, понатаму го нема.

Приказната, сценариото. Карактерите се многу допадливи, не знаеш кој ти е најомилен.

Иначе тоа кога актерите се обраќаат на камерата е само во прва сезона, понатаму го нема.
Фала Срцее :)

Albert: Lesson 1, give me 20 $.
Eddie: Okay, here, 20 $.
Albert: Lesson 2, tommorow.

:pos::pos::pos:
едит:
Albert: Give me two twenties (Eddie gives him two twenties)
Eddie: You did that again
:pos2:
Само шо ја изгледав таа епизода се отепав од смеење:):)

Конечно изгледани сите 6 сезони. Се на се супер е се. Прва и втора сезона се врвот, нешто посебно. И 4та сезона не е лоша кога Мики не е во екипата, ама со 1вата и 2рата мислам дека неможе ни една сезона.
П.С. Ема >>>>>>>>>>>>>>>>> Стејси
Шон <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Дени

Сосема се согласувам. Со Дени не може никој, али и Шон има нешто во себе.

Имаше и Шон свои моменти не викам не, ама со Дени неможе. Дечкото како да е роден за овакви улоги, го правеше точно тоа што требаше во правиот момент.
Ако беа групирани со Дени и Ема другиве тројца мислам дека таа сезона ќе го достигнеше врвот.

Miss Denny. :( :( :( Незнам кој к*р мислеаа продуцентите шо го исфрлија Дени, ама беше перфектен за серијава. Да се надеваме дека ќе го вратат барем во некоја епизода во следниве сезони.

Премиерата од 7 сезона ќе е на 7 јануари.

Аххххх, најомилена серија, едвај ја чекам седмата сезона иако Ема и Шон не ми го прават меракот како Стејси и Дени, тие двајца беа како измислени за нивните улоги.

Miss Denny. :( :( :( Незнам кој к*р мислеаа продуцентите шо го исфрлија Дени, ама беше перфектен за серијава. Да се надеваме дека ќе го вратат барем во некоја епизода во следниве сезони.

Премиерата од 7 сезона ќе е на 7 јануари.

Мислам дека не го исфрлиле тие туку дека сам заминал. Кој паметен продуцент биго исфрлил Дени жити све? Исто ко од Лост да го исфрлеле Харли.

Ајдее дочекав јануари, нова сезона ухуу со душа ја чекам.

Ја запоставив еден период, па сега пак почнав. До четврта сезона сум, втора епизода изгледана. Јако!
На интернетот шо гледам слики од таа Ема, изгорче, да има желба човек да гледа побрзо.:D

Изгледавте новава?? :):)
Горе-доле очекував нешто такво на крајот :)
П.С. Епизодава Шон беше во свој посебен елемент :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom