Hustle

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледа некој последната епизода од 8-ма сезона ?

"Come on, than. Off your arses, wakey wakey, Honestly, eh ? What would you do without me coming to bale you of out trouble all time" ? :pos:

Fucking amazing.
И по 8 сезони и по се што се случи досега пак ме оставија воодушевен.
Легендарни беа, легендарни ќе останат.
Иако крајот некако го осетив, мене повеќе ме изненади појавувањето на Стејси. Како Еш за малку сеокот од рака ќе ми паднеше :)
За Дени некако претпоставував дека он ќе бидее hittmanot.
Сепак се на се одлична серија, супер 8 сезони, уште ако имаа повеќе епизоди во секоја сезона ќе беше уште појако. Ама најбитно од се многу добро финале :)
И да Еди е најненормален од сите......Hey Hey what about The Great Eight :)

Да му е**м се најмило на тој кретен што го напиша спојлерот во коментар кај торентот за последна епизода. Ми ја уништи цела сезона.

Fucking amazing.
И по 8 сезони и по се што се случи досега пак ме оставија воодушевен.
Легендарни беа, легендарни ќе останат.
Иако крајот некако го осетив, мене повеќе ме изненади појавувањето на Стејси. Како Еш за малку сеокот од рака ќе ми паднеше :)
За Дени некако претпоставував дека он ќе бидее hittmanot.
Сепак се на се одлична серија, супер 8 сезони, уште ако имаа повеќе епизоди во секоја сезона ќе беше уште појако. Ама најбитно од се многу добро финале :)
И да Еди е најненормален од сите......Hey Hey what about The Great Eight :)

Исто за спојлерот, посебно кога се појави дотичната ми падна даљинското од рака. :)
Него, кога веќе се заврши како што се заврши, убаво би било да напраат едно филмче, онака сите на окуп собрани, со некоја бесна превара.

Аууууууу ѕверски крај. Срцево ми се потресе. Стејси кога дојде останав со отворена уста. Дени претпоставив дека ќе биде хитменот. Се разружнил. Лелееее зошто заврши...

Bumpity-bump. Има некој што во моментов ја гледа серијава? Една од моите омилени! Штета што каснам со дискусијата.

Детективката која во неколку наврати беше на вечера со Мики, е нов лик во Game of thrones, како Елариа Сенд, љубовница на Оберин, принцот од Дорн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom