How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Добра беше добра......awesome Barney strikes again :)

3490545_460s.jpg

7nTnr.png

po se izgleda deka Barney ke se ozeni so Queen.. znae nekoj dali ke ima 8 sezona ili ovaa e finalna ?

7-ва сезона со 19 епизоди ззавршува или имаат планирано повеќе епизоди за снимање??? знае некој?/
Има 20та епизода, излезе во вторникот :)
When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. TRUE STORY!!!
--- надополнето: 12 април 2012 во 11:45 ---
po se izgleda deka Barney ke se ozeni so Queen.. znae nekoj dali ke ima 8 sezona ili ovaa e finalna ?
Не сакам Барни со неа да се ожени :(

Може некој да ми даде линк каде би можел да ја гледам седмата сезона. На Fox Life стигнаа до седма сезона и почнаа пак од поново од прва сезона да ги даваат.

Може некој да ми даде линк каде би можел да ја гледам седмата сезона. На Fox Life стигнаа до седма сезона и почнаа пак од поново од прва сезона да ги даваат.
baraj gi poedinecno torrenti na google i spsutaj gi na pr.. How i met your mother s07 e01 za pravta epizoda itn..

Последнава епизода како да траеше 2 саати, а не 20 минути. Фала богу заврши... : )

Дури ни публиката која треба да се смее на хуморот не им се смее, само се смешка...

Добро е што сеа повеќе се фокусираат на Барни. Awesomeness на ниво.

Barney: The truth is I've spent the last five years trying to inception your wife.
Marshall: That movie only came out two years ago.
Barney: What movie? :pos:

И Лили стана ептен одвратна :sick:

Mene mi bese skros ok epizodava, ali najjako bese svirenjeto na barni na taksistot i deka zenska mu e striptizeta :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom