How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
na mene najsmesno mi bese kogaj go vidov indiecot psihijatarot vo takva ozbilna uloga.uvek sum go gledal u nekoj komedii i sega mi bese cudno

tumblr_ltsmvw7Jqm1qhadf4o1_500.jpg

mn beshe jaka novava (7ma) epizoda od HIMYM obavezno gledajte ja :D osobeno scenite so majkite/tatkovcite na glavnive likoj haha

Хаха имаше момент во епизодава "True story" , Робин му го рече тоа на Барни.
Good thinking, producers, good thinking.(y)

И да, Кејти Холмс :love:

Хухѕ па не е ненормален Барни ! Мене оваа епизода ми беше најинтересна од новава сезона ! Сите глумци имаа јака приказна ама Барни дека е од Канада.. врв!

Најдобра епизода од новата сезона дефинитивно... Туку што е со куќата на Тед? Одамна не се ја спомнале?

Хаха имаше момент во епизодава "True story" , Робин му го рече тоа на Барни.
Good thinking, producers, good thinking.(y)

И да, Кејти Холмс :love:
Незнам дали знаеш ама тру стори е од барни уше на времето коа беше а не од 9гаг.

Да да, знам, ама сега намерно го имаат вметнато ради популарноста.

Како не, намерно.
Ниеднаш не се насмеав на новава епизода. И ме нервира Лили, ептен го команда Маршал.

Kako vi se sviga novata epizoda??? spored mene bese edna od najjakite epizodi od cela serija,a uste podobro e sto ne se gubi kontekstot,bidejki povtorno se vrti rabotava okolu barni i robin. vasi mislenja???

Meне само крајот ми се допадна за Барни и Робин, инаку другото е веќе видено. Седат во барот, Тед раскажува приказна, другите се уфрлаат и ајде пак да се вратиме на приказната на Тед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom