How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Introducing Barney Stinson’s legendary, awe inspiring Suitjamas, the finest sleepwear a man can buy because you should always look your best.

$114.95
0036178335.jpg

seriously?:pos:

Во последната сцена Барни не ја носи веќе машната, се прашувам каква кладба ќе имаат следно :)))
Не ја носи пошто е three weeks earlier или нешто слично. Значи, пред кладбата е таа сцена.

Само Тед беше смешен епизода. И Барни во 1-2 ситуации.

Ме интересира која сезона ја даваат на Фокс Лајф моментално?

epten dobro ja otvorile novava sezona, neznam kako ne vi e smesna,osobeno 4ta epizoda bese zakon najmn se smeev na tie reklamite od Barney koj zver e :D

Само што ја изгледав шестата епизода ... Малце со бебето претеруваат али сите 6 епизоди од новата сезона се добри :)

Само мене ми беше тапа епизодава?

Само мене ми беше тапа епизодава?
Дека имаше црнкиња во епизодата затоа,и арапов штрчи добар си е во Херлод и Куман со кинезот интересно изгледаат ама вака со белци.......

:icon_lol:

Не,имаше добра порака епизодава ама кога вака на сила сакаат да упикаат "minorities" со епизодни улоги и два реда муабет се добива фејл епизода.

Човече Робин и Барни се заедно дај не заебавај ми го скинаа филмот, значи прекинувам да го гледам точка.

Aj дека нема да прекинеш да го гледаш?

Не дека ќе прекинам ама нема да биде со истиот жар како што го гледав,оти ова ни во најлудите сценарија не ми се вклопуваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom