How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Season 7 First Look: Barney & Robin's Steamy Dance! New photos from the new season are here!

Барни и Робин :)

Шербатски ми е поубава со права коса :) just sayin'

Robin-Scherbatsky-Reporter.jpg

Мене Барни ми е убав, штета што е геј. :unsure:

А и Мозби не е за фрлање. :cool:

Just some guy's theory...Али ај нека оди во спојлер, кој сака нека ја чита.

209898_460s.jpg
И јас верувам во ова, али многу е популарна теоријава на интернет, па можеби баш ради тоа ќе сменат.

Добро бе мајку му само мене ли ми е фуш серијава?!?!
ја имам фатено неколку пати случајно по една минута, пред некој ден реков ај ќе гледам цела епизода.....абе толку несмешно нешто немам видено во животов. Пола саат ко мисир, жими све, пола саат во темна соба да бев сам ќе се насмеев.

Хумор имаат умрен бетер од оној Рос од Френдс, додуша по тоа што видов серијава му е како Френдс за сиромашни мааме му.
Си го гледав 'Рл насмеан си бев почна ова ми се смачи!!!

dude dude dudeeeeeeee
http://www.youtube.com/watch?v=C8t3AS36O-k
Не ме разочаруј

Он-Топик Only the best comedy serie EVER.

(y)

Леле која зараза ееее, појако нешто немам гледано во последно време.

Леле која зараза ееее, појако нешто немам гледано во последно време.
Хахах сега ви текна. Ах што би дал јас да можам да го избришам сеќавањето на серијава и да ја изгледам пак. Иначе досега се шо е излезено од епизоди ми е изгледано по два пати :)

Хахах сега ви текна. Ах што би дал јас да можам да го избришам сеќавањето на серијава и да ја изгледам пак. Иначе досега се шо е излезено од епизоди ми е изгледано по два пати :)
Абе не ми текна сега, ама дури пред два месеци имав можност да ја загледам, а инаку предобро нешто!

Пошто ги имав гледано само епизодите од првата сезона и дел од втора (тие ги даваа на канал 5) некаде кај 3-4 август решив да ја гледам цела почнувајќи од прва сезона.Ги изгледав сите сезони за 15 дена и тоа поради штедење на лимит (безвеза работа).

Ама како дрога е а? :) А изгледаш една и после ај уште една, ај уште една :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom