- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Шербатски ми е поубава со права коса just sayin'Season 7 First Look: Barney & Robin's Steamy Dance! New photos from the new season are here!
Барни и Робин
Шербатски ми е поубава со права коса just sayin'Season 7 First Look: Barney & Robin's Steamy Dance! New photos from the new season are here!
Барни и Робин
Just some guy's theory...Али ај нека оди во спојлер, кој сака нека ја чита.
Just some guy's theory...Али ај нека оди во спојлер, кој сака нека ја чита.
dude dude dudeeeeeeeeДобро бе мајку му само мене ли ми е фуш серијава?!?!
ја имам фатено неколку пати случајно по една минута, пред некој ден реков ај ќе гледам цела епизода.....абе толку несмешно нешто немам видено во животов. Пола саат ко мисир, жими све, пола саат во темна соба да бев сам ќе се насмеев.
Хумор имаат умрен бетер од оној Рос од Френдс, додуша по тоа што видов серијава му е како Френдс за сиромашни мааме му.
Си го гледав 'Рл насмеан си бев почна ова ми се смачи!!!
Хахах сега ви текна. Ах што би дал јас да можам да го избришам сеќавањето на серијава и да ја изгледам пак. Иначе досега се шо е излезено од епизоди ми е изгледано по два патиЛеле која зараза ееее, појако нешто немам гледано во последно време.
Абе не ми текна сега, ама дури пред два месеци имав можност да ја загледам, а инаку предобро нешто!Хахах сега ви текна. Ах што би дал јас да можам да го избришам сеќавањето на серијава и да ја изгледам пак. Иначе досега се шо е излезено од епизоди ми е изгледано по два пати