How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Очигледно само јас останав на светов шо мисли дека не си личат ама баш ич.

Конечно најдов време да ги догледам последните 2 еп. Очекував разговори, запознавања на Тед и Трејси а не враќање во иднината...до 2020 ама така го смислиле, што ќе им правиш...Исто не очекував Барни и Робин да се разделат ама изгледа со тоа сакаа да внесат малце доза реалност во серијата....нели не миоже се да биде идеално на крај. А најголемо изненадување ми беше што ја “умреа“ мајката. Е тоа не им требаше али јбг...се на се добра серија, посебно првите 3-4 сезони, после тоа беше продолжување заради публика и нормално...ПАРИ али онака како комплет пакет е добра серија, една од подолговечните во нашево време. (y)

Првите неколку сезони многу ми се свиѓаа. Потоа почнаа секакви глупости да снимаат, па у сезона по 2-3 епизоди ми се допаѓаа. Ептен, ја изгледав цела серија од љубопитност за мајката:unsure: Мое мислење, лоша копија на незаменливите Пријатели:)

Значи буквално уживав во секоја секунда од серијава. Најдобра е дефинитивно.

Само крајот толку ме изнервира што веднаш сменив мислење. Толку тупење за женава да умре, толку голема љубов помеѓу Робин и Барни за да ги разделат, толку добро другарство меѓу Робин и Тед за да биде нешто повеќе. Не ми се допадна крајот...

Робин и Барни форевр. :place: :unsure:

ПЕРФЕКТНО финале е алтернативново...и сега ќе живеам со помислата дека можеше вака да заврши серијата и некоја будала си рекла "Зошто едноставно кога може комплицирано" и....

Серијава е добра за опуштање е петка ама не ми се свиѓаше ич крајот можеше барем уште малце да го продолжат али ај иначе препорачувам за кој не ја гледал. :)

Ја догледав и стварно незнам што да мислам. Уште во прва епизода кога Тед ја запозна Робин, навивав за нив. Некакоа ми делуваше дека има хемија меѓу нив. После тоа, се појави Викторија, која според мене требаше да биде мајката, пошто беше претставена со многу добри особини. Кога и тоа не помина, ни под разно не смееја да ја умрат мајката. Чекавме 9 сезони за да се запознаат, за да после 20 секунди, да кажат дека мајката починала.
Друго, серијава траеше предолго, и во последните 2-3 сезони немаше нешто многу да претстави ново, реално. 5-6 сезони ќе беа повеќе од доволни.

Во позитивна нота, ми се допадна тоа што Барни остана сам. Едноставно тој си беше таков човек цела серија, и добро е што по тоа ќе го памтиме.
Тед треба да биде пример за машката популација, како тоа не треба да се венчаш со секоја, доколку "ти е дојдено времето". Сите знаеа, а и тој самиот знаеше колку прекрасна личност е и дека не треба да заврши со било која, туку ја чекаше вистинската (за него беше Робин, се додека не ја запозна мајката).

П.С. Тед и Очоа немаат ни една трошка сличност.

NOT SAFE FOR WORK СЛИКА ВО СПОЈЛЕР

How babies are actually made..
10404168_10153525364388508_6001559343658998468_n.png

Да ве известам дека и ова постои.
4u1PYYY.jpg

Сто пати сакам да ја почнам од почеток и сто пати ми текнува на крајо :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom