dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Нема грешка. Реакцијата на Барни дека тоа му е сестра ми беше педерскаdobra poslednava epizoda, dobra epizoda i od Barney posle podolgo vreme
Напреден хумор? Де кажи ми каков е тој хумор жити се.vo vrska so sporedbite Friends - HIMYM i jas mislev deka Friends se daleku klasa nad HIMYM no sega gledav nekoj od postarite epizodi epten vo Friends e zastern humorot vejke slusnati i videni fori i zafrkancii dodeka vo prvite 3-4 sezoni pa i 5tata vo HIMYM e prejak i mn ponapreden humorot ama ne prodolzi vo isto tempo zato im padna rejtingot..
Да бе, и вика во Пријатели хуморот бил застарен и веќе слушнат, а серијава е од 1994Цел живот ќе се расправам на оваа тема ама Пријатели има 10 сезони сите на врвно ниво, сите урнебесно смешни.
HIMYM ќе имаат 9 сезони од кои последни 4-5 се далеку од смешни.
Немаат цел муабетиве мислам стварно, Пријатели се едни и единствени, некои ако имаа шанса да ги стасаат беа The Class, ама бидна шо бидна со нив у најбаксузен период се појавија на ТВ.
И да добра е конечно ќе заврши и мајкава, децава да се родат конечно.
ај гледај ова, па види дали немало...takov lik nemalo ni ke imat vo nekoja sit com
imam izgledano premn serii osobeno komedii i stari i novi ama lik tolku so mojt da me nasmejt ili oraspolozit neam dosega sretnato i po 3 ili 4 pat da gledam nekoja epizoda pak mi e jak i priblizno na negovo nivo mojt da se recit deka e Chandler od Friendsај гледај ова, па види дали немало...
Тоа е тоа, вештачки е.Фала богу дека Барни е далеку нај јак лик во серијава но не знам дали е до мене но навистина ми изгледа многу исфорсиран неговиот лик и неговата глума,онака малце делува вештачки...
Немаш право да го споредуваш Чендлер со Барни!imam izgledano premn serii osobeno komedii i stari i novi ama lik tolku so mojt da me nasmejt ili oraspolozit neam dosega sretnato i po 3 ili 4 pat da gledam nekoja epizoda pak mi e jak i priblizno na negovo nivo mojt da se recit deka e Chandler od Friends
Џои e бољи женкарТоа е тоа, вештачки е.
Немаш право да го споредуваш Чендлер со Барни!
Барни беше смешен, првата,втората и третата сезона, сеа е жими к**ов. Истите финти ги праи цело време, сфативме дека е женкар, не мораше 7 сезони да ми го отечат со тоа
Indeed, не мораше да лаже дека е космонаут, доктор за пластични операции и сите глупости шо немаат крај...Џои e бољи женкар![]()
Зошто да се тргне? Ако коментираме у темата за Friends, некој ќе рече ај муабетов у HIMYM, каде тогаш?А може муабетот за Френдс да се тргне од темава?
П.С. Робин Спарклс се враќа![]()
ne e moabetov za zenkar onaka najak lik mi e.. ama ko so gledam se nasobraja mn Friends fanoj na temava i ke pluket ali sve e to razlika vo vkusojЏои e бољи женкар![]()