ама нема да се откажеш, како и сите други.На работ сум да се откажам од серијава. Толку.
Сфаќам што сакаше да кажеш и се согласувам, ама смешно-контрадикторна излезе реченицава. : )Многу ја направија сериозна аман.......не дека ќе престанам да ја гледам ама нека се воозбилат.
Па би требало да има две главни причини, едната е што серијата е веќе влезена во синдикација (се емитуваат репризи од претходните сезони секој ден по локални и кабловски телевиизи) и тоа привлекува нови гледачи, истото се случува и со The Big Bang Theory сезонава, а другата причина е што воопшто ситкомите оваа сезона растураат во САД, плус HIMYM е дел од најјакиот comedy block во американскиот прајм-тајм (понеделник на CBS).Се чудам како е крената гледаноста. Се послаби и послаби сезони излегуваат. Изгледа како да ги потрошија набрзина сите асови под ракавот во првите неколку сезони.
Сигурно оти заебанциите на Барни што беа на почетокот на епизодата ги имаше на 9gag.Не беше нешто посебно, секогаш е лошо кога во ситком се внесуваат сериозни и драматични моменти.
А чудно, читам една од најгледаните епизоди била во оваа сезона.
Првите 4 сезони се awesome и се имам цепено на скоро сите епизоди. Тоа е факт, е сеа последниве 5 и 6 сезона со многу послаб хумор беа, а веќе седмава го изгуби хуморот скрос.Некој (искрено) да ми одговори што е толку смешно во серијава? Изгледав неколку сезони, се насмеав 2 пати, се друго ми е тешка глупост.
Дали дека FRIENDS ми се ЅВЕРОВИ, па сега одам од Коњ на хрчак....