How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
На работ сум да се откажам од серијава. Толку.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Оуууу се разочарав!

Дефинитивно ова не беше потребно...во претходните сезони имаше квалитетен хумор за крисмас ова беше ужас!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не беше нешто посебно, секогаш е лошо кога во ситком се внесуваат сериозни и драматични моменти.

А чудно, читам една од најгледаните епизоди била во оваа сезона.

D

dystopian

Гостин
Одлична епизода, очекував уште потпросечна со пар смешки, пријатно се изненадив...

G

_Ghost_

Гостин
Ако продолжи со ова темпо, ќе земе еми за најдобра драма. Нека ја чилнат малку со некоја awesomeност на Барни, не ја бива вака.

P

PewDiePie

Гостин
Барни не е awsome ехееее кој знае од кога....за жал.

Што се случува бе ? Што му прават на ликот на Робин,првин гад па сеа како жал треба да ни биде дека не може да има деца ? Па не гледам комедија за да почнам да мислам за животни прашања на сред епизода,гледам да се насмеам.
Единствено смешно,до душа не толку смешно колку јако што беше на крај кога ја изненади Тед јес ај ду,и на моменти со маршал горе на кровот што беше.
Многу ја направија сериозна аман.......не дека ќе престанам да ја гледам ама нека се воозбилат.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Многу ја направија сериозна аман.......не дека ќе престанам да ја гледам ама нека се воозбилат.
Сфаќам што сакаше да кажеш и се согласувам, ама смешно-контрадикторна излезе реченицава. : )

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Ги нема смешните ситуации ко од првите 4 сезони, ама во секој случај уште едвај чекам да излезат епизодите. Има некој фори одвреме на време, ама се согласувам дека оди накај драма :)
Барни го направија најголем папучар и желен за врска, за деца. њтф:)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Страшно е, што со оглед на драстично зголемените рејтинзи, можно е HIMYM да има повеќе од засега планираните 8 сезони. Јас би сакал наредната сезона конечно да ја заокружат приказната и да заврши. Сеуште уживам додека ја гледам (иако не ми е приоритет онака во вторник веднаш после излегување да ја симнам), ама мислам дека квалитетот ќе почне драстично да опаѓа.
Ова не е ситком кој нема некоја посебна поента, па да може да се влече со сезони, туку има точно конципирана приказна од која често забегуваат. Затоа конечно нека ја донесат жената на Тед, нека направат свадба, наредната сезона да се опише почетокот на животот со неа и тоа е тоа.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Се чудам како е крената гледаноста. Се послаби и послаби сезони излегуваат. Изгледа како да ги потрошија набрзина сите асови под ракавот во првите неколку сезони.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Се чудам како е крената гледаноста. Се послаби и послаби сезони излегуваат. Изгледа како да ги потрошија набрзина сите асови под ракавот во првите неколку сезони.
Па би требало да има две главни причини, едната е што серијата е веќе влезена во синдикација (се емитуваат репризи од претходните сезони секој ден по локални и кабловски телевиизи) и тоа привлекува нови гледачи, истото се случува и со The Big Bang Theory сезонава, а другата причина е што воопшто ситкомите оваа сезона растураат во САД, плус HIMYM е дел од најјакиот comedy block во американскиот прајм-тајм (понеделник на CBS).

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој (искрено) да ми одговори што е толку смешно во серијава? Изгледав неколку сезони, се насмеав 2 пати, се друго ми е тешка глупост.
Дали дека FRIENDS ми се ЅВЕРОВИ, па сега одам од Коњ на хрчак....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не беше нешто посебно, секогаш е лошо кога во ситком се внесуваат сериозни и драматични моменти.

А чудно, читам една од најгледаните епизоди била во оваа сезона.
Сигурно оти заебанциите на Барни што беа на почетокот на епизодата ги имаше на 9gag. :D

Инаку малце сум разочаран од последната епизода. Ептен ја направија demek au.
Од оваа сезона дефинитивно најдобра ми е епизодата коа се напушуваат Тед и Маршал.
И дај пак нека ја пуштат awesome верзијата од Барни, вака со бебињата и врските со Нора и Робин го расипаа.

Altough he nailed Scherbatsky again...

High five to that!

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Некој (искрено) да ми одговори што е толку смешно во серијава? Изгледав неколку сезони, се насмеав 2 пати, се друго ми е тешка глупост.
Дали дека FRIENDS ми се ЅВЕРОВИ, па сега одам од Коњ на хрчак....
Првите 4 сезони се awesome и се имам цепено на скоро сите епизоди. Тоа е факт, е сеа последниве 5 и 6 сезона со многу послаб хумор беа, а веќе седмава го изгуби хуморот скрос.

И така

Kajgana Shop

На врв Bottom