How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
До 11-та епизода од прва сезона сум стигнат, и серијата е ... :vozbud:
Одлично ги градат карактерите, има позадински приказни, емоции, предобар саундтрак. Ова донекаде и со Френдс може да се носи.

Па во тој стил е серијата како Friends нешто али има добро сзенаријо сеа за сеа да се надеваме дека нема да го усерат

Не некој голем спојлер, ама ајде за секој случај нека стои овака.
HIMYM Season Finale's Wedding Reveal Will Launch a New Mystery...

It's gonna be legen .... wait for it .... dary!:pos:

Изгледана втора сезона, од утре идеме на трета.

Само јас потајно посакувам Робин да е мајката; а сите знаеме дека сепак не е таа? :)

It's gonna be legen .... wait for it .... dary!:pos:

Изгледана втора сезона, од утре идеме на трета.

Само јас потајно посакувам Робин да е мајката; а сите знаеме дека сепак не е таа? :)

Не е. Јас не сакам Робин да е мајката. Робин после ќе фати дечко бољи од Тед, ќе видиш, ќе сакаш со него да заврши :)

Барни ти е светски идиот хахаха. Глумеше дека е смртно болен само за да му врати на Маршал. Ѕвер!

Не требаше новата на 17ти да излези? о.О

Не е. Јас не сакам Робин да е мајката. Робин после ќе фати дечко бољи од Тед, ќе видиш, ќе сакаш со него да заврши :)

Кој ти беше подобар?

Mи избледува хуморот веќе некако во серијава..

Mи избледува хуморот веќе некако во серијава..

За разлика од 1-4 сезона, многу потапа се. Ретки се тие сцени на кои стварно можеш да се насмееш. Да се надеваме дека ќе се вратат на стариот пат. Барни нема слобода толку да ги руга другите, Маршал и Лили со сложувањето отупеа, Робин со некои неинтересни досетки, Тед станува поглупав од претходно и така почнува да се упропастува серијата.

До средина на 6-тава сезона беа многу подобри од 5-та, ама последниве епизоди зезнаа работа. Ни Џон Литгоу не го искористија како што треба. :(

Taka e batuljci poz
Слабо, слабо. Последниве епизоди со мачење ги глеам и со многу паузи за да видам уш колку време останало. Плус со :/ фаца, за разлика од порано ко бев ногу израдвана со серијава. Пак и ВилиБ пиша спојлер пет минути пред да ја глеам денешнава, газ стопанкин :icon_lol:

God dammit you guys, сега ми сметате на објективното мислење за последнава епизода, не знам дали стварно мислам дека е тапа или вие ми mind controln-авте дека е така XD

Најлош момент - Тед ко одлучи сепак да не раскини со Зои.

God dammit you guys, сега ми сметате на објективното мислење за последнава епизода, не знам дали стварно мислам дека е тапа или вие ми mind controln-авте дека е така XD

Најлош момент - Тед ко одлучи сепак да не раскини со Зои.

Тапа беше, како што течат епизодиве се поретко некоја да е интересна, изглеа Friends и Seinfeld со нивните 20 сезони вкупно искористија се што можеше и беше смешно од серииве, пример за мене патетична беше приказната на Барни со marinara сосот, али со оглед на фактот дека буквално нема што друго да се гледа серијава ќе продолжи уште некоја сезона :)

:toe:

"Let’s keep adding stuff and keep going and never ever get to meet the mother! Oh kids, turns out your mother was in that coffee shop with me"

Средно жалосна беше епизодава. Можда не до толку колку шо ја напраивте ама и тоа како знаеле подобри да бидат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom