How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
I

Intex

Гостин
До 11-та епизода од прва сезона сум стигнат, и серијата е ... :vozbud:
Одлично ги градат карактерите, има позадински приказни, емоции, предобар саундтрак. Ова донекаде и со Френдс може да се носи.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па во тој стил е серијата како Friends нешто али има добро сзенаријо сеа за сеа да се надеваме дека нема да го усерат

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не некој голем спојлер, ама ајде за секој случај нека стои овака.
HIMYM Season Finale's Wedding Reveal Will Launch a New Mystery...

I

Intex

Гостин
It's gonna be legen .... wait for it .... dary!:pos:

Изгледана втора сезона, од утре идеме на трета.

Само јас потајно посакувам Робин да е мајката; а сите знаеме дека сепак не е таа? :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
It's gonna be legen .... wait for it .... dary!:pos:

Изгледана втора сезона, од утре идеме на трета.

Само јас потајно посакувам Робин да е мајката; а сите знаеме дека сепак не е таа? :)
Не е. Јас не сакам Робин да е мајката. Робин после ќе фати дечко бољи од Тед, ќе видиш, ќе сакаш со него да заврши :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Барни ти е светски идиот хахаха. Глумеше дека е смртно болен само за да му врати на Маршал. Ѕвер!

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Не требаше новата на 17ти да излези? о.О

Не е. Јас не сакам Робин да е мајката. Робин после ќе фати дечко бољи од Тед, ќе видиш, ќе сакаш со него да заврши :)
Кој ти беше подобар?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Mи избледува хуморот веќе некако во серијава..

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Mи избледува хуморот веќе некако во серијава..
За разлика од 1-4 сезона, многу потапа се. Ретки се тие сцени на кои стварно можеш да се насмееш. Да се надеваме дека ќе се вратат на стариот пат. Барни нема слобода толку да ги руга другите, Маршал и Лили со сложувањето отупеа, Робин со некои неинтересни досетки, Тед станува поглупав од претходно и така почнува да се упропастува серијата.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
До средина на 6-тава сезона беа многу подобри од 5-та, ама последниве епизоди зезнаа работа. Ни Џон Литгоу не го искористија како што треба. :(

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Taka e batuljci poz
Слабо, слабо. Последниве епизоди со мачење ги глеам и со многу паузи за да видам уш колку време останало. Плус со :/ фаца, за разлика од порано ко бев ногу израдвана со серијава. Пак и ВилиБ пиша спојлер пет минути пред да ја глеам денешнава, газ стопанкин :icon_lol:

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
God dammit you guys, сега ми сметате на објективното мислење за последнава епизода, не знам дали стварно мислам дека е тапа или вие ми mind controln-авте дека е така XD

Најлош момент - Тед ко одлучи сепак да не раскини со Зои.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
God dammit you guys, сега ми сметате на објективното мислење за последнава епизода, не знам дали стварно мислам дека е тапа или вие ми mind controln-авте дека е така XD

Најлош момент - Тед ко одлучи сепак да не раскини со Зои.
Тапа беше, како што течат епизодиве се поретко некоја да е интересна, изглеа Friends и Seinfeld со нивните 20 сезони вкупно искористија се што можеше и беше смешно од серииве, пример за мене патетична беше приказната на Барни со marinara сосот, али со оглед на фактот дека буквално нема што друго да се гледа серијава ќе продолжи уште некоја сезона :)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
:toe:

"Let’s keep adding stuff and keep going and never ever get to meet the mother! Oh kids, turns out your mother was in that coffee shop with me"

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Средно жалосна беше епизодава. Можда не до толку колку шо ја напраивте ама и тоа како знаеле подобри да бидат.

Kajgana Shop

На врв Bottom