House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
house-md-m-d-hugh-laurie-12.gif

Have you seen my balls?
house-md-m-d-hugh-laurie-7.gif

house-md-m-d-hugh-laurie-11.gif

house-md-m-d-hugh-laurie-5.gif

house-md-m-d-hugh-laurie-10.gif

house-md-m-d-hugh-laurie-3.gif

house-md-m-d-hugh-laurie-1.gif

Според Гинисовата книга на рекорди Хју Лери, односно саркастичниот Доктор Хаус, е најгледаниот актер на сите времиња.
Серијата за легендарниот Доктор Хаус е најпопуларна серија на сите времиња, а ја гледаат преку 81.8 милиони луѓе во 66 земји во светот. На второ место се наоѓа ЦСИ: Мајами, серија која ја гледале преку 73.8 милиони луѓе.
Во моментот Хју Лери се наоѓа на врвот на најплатените актери бидејќи за секоја снимена епизода добива хонорар од 250.000 фунти. Претходно титулата ја држеше Чарли Шин за улогата во серијата „Два ипол мажи“

Honey i'm home.

Вилсон е еден од најдобрите филмски карактери некогаш создаден, иако не го форсираат многу последнава сезона. Може да се преправа дека не се грижи, ама кога е жешко тука е да му помогне на Хаус.
Правевме муабет со еден другар за Хаус и дојдовме до заклучок дека е серијата и ликот на Хаус се направени според концептот на Шерлок Холмс, или барем слично. Хаус и Шерлок немаат многу социјален живот и се повлечени, комуницираат активно само кога има интересни случаи. Сакаат мистериозност, не веруваат во коинциденција, религија и натприродни работи, упорни се и ке направат се за да го решат случајот. Двајцата имаат верен пријател, Ватсон и Вилсон кои се тука постојано за нив. Добро можеби не е скрос исто ама има сличност.

Одиме напред, почнаа да се враќаат некои ликови, а Вилсон како и секогаш се покажува како добар пријател.
Се менува нешто. Добро е, добро.
Баш си размислував, што ќе се случи Кади ако се врати, мислам ако се врати во животот на Хаус, нема поента, не е бајка ова.
Али од друга страна, мора да направат нешто интересно, многу ликови да се вратат бар за миг, онака блиц, во некоја епизода.
Побогу, крај е :(:(

Одиме напред, почнаа да се враќаат некои ликови, а Вилсон како и секогаш се покажува како добар пријател.
Се менува нешто. Добро е, добро.
Баш си размислував, што ќе се случи Кади ако се врати, мислам ако се врати во животот на Хаус, нема поента, не е бајка ова.
Али од друга страна, мора да направат нешто интересно, многу ликови да се вратат бар за миг, онака блиц, во некоја епизода.
Побогу, крај е :(:(
Кади мислам дека невозможно е да се врати затоа што глумицата (не ми текнува на името сега) не е во осмата сезона поради тоа што не била задоволна од платата која ја зема од серијата.

Инаку многу интересна епизода. Само азијкава ме нервира се повеќе и повеќе. Многу промашен лик.

Кади мислам дека невозможно е да се врати затоа што глумицата (не ми текнува на името сега) не е во осмата сезона поради тоа што не била задоволна од платата која ја зема од серијата.

Инаку многу интересна епизода. Само азијкава ме нервира се повеќе и повеќе. Многу промашен лик.

Може да се врати Кади у последна епизода, ако и понудат доволно пари нормално и ако идат на хепи енд.

Муахах што убаво е чувството кога ќе почнеш мрдната серија!
Прва сезона при крај сум, втора се симиња.
Ги прелистав коментариве набрзина да не прочитам нешто, сигурно некој спољер ќе ми ја уништи забавата. :)

Ептен зезнале работа со азијатката. Јас мислев ќе ја има само 1,2 епизоди и ќе ја баталат. Воопшто не ми е интересна за гледање и се ежам кога ќе и го слушнам гласот. Лигавешник...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom