House M.D

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
На фб страната на Хаус има краток сполјер за наредната епизода. Според тоа што го видов и кој лик го враќаат со каква ситуација епизодата треба да биде WIN!!!

На имбд ги пишува Хју и Омар Епс како главни ликови, го извадија Шон Леонард. Колку ми е криво што се помалку добива ''минутажа''.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Ја има новата епизода на замунда. Јас ја симнав ама ке ја гледам вечер. Ги изгледав сите спојлери кои беа пуштени од фокс и според нив би требало да биде најдобра епизода сезонава.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Цел месец без Хаус:eek:? Ниедна епизода нема да се прикаже во март:(.

Генерално се подобрува серијата и очекувам да продолжи така и да заврши како што е достојно за една од најдобрите серии некогаш направена. На исто рамниште со Декстер ми е Хаус, барем според мене. Чекам да заврши Хаус за да почнам пак од прва сезона да го гледам, за да не ми се меша Кади.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.166
Ќе заврши со Хаус напуштајќи ја болницата, пошо мајка му е поголема мистерија. *cough*slut*cough*
Eве ви месечна занимација:

Worship me, silly mortals.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
13 дефинитивно се враќа во финалната епизода. Имам огромна желба ова лекариве да завршат со солиден љубовен живот. Сите се распар и мизерни. Особено навивам за Хаус. Човекот начука 50 ка, време му е да се смири:D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
13 дефинитивно се враќа во финалната епизода. Имам огромна желба ова лекариве да завршат со солиден љубовен живот. Сите се распар и мизерни. Особено навивам за Хаус. Човекот начука 50 ка, време му е да се смири:D
Или ќе умрит накрај :icon_lol:

Иначе, шо гледам на фб и твитер, Love is blind епизодата ја најавуваат ко премиерно, а уствари излезе пред 2-3 недели?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи ја сакаме 13ка сите, јака е, секси е, на машките ни ги буди сите фантазии, ама стварно напнаа веќе со ова оди си - враќај се....
Арно не правеа goodbye parties, кај ќе им беше крајот незнам.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Значи ја сакаме 13ка сите, јака е, секси е, на машките ни ги буди сите фантазии, ама стварно напнаа веќе со ова оди си - враќај се....
Арно не правеа goodbye parties, кај ќе им беше крајот незнам.
Јас имам длабоко разбирање за вашата желба 13 ка да се врати:cool: , ама нејзиниот лик едноставно не си го може со ликот на Кади која тотално даваше баланс на работите. Да не беше жената алчна ќе беше дел од финалето на култна серија на која рака на срце сериозно и даде посебен шмек. Сега кога го гледам Форман на местото на Кади искрено ми е безвезе. Форман треба да седи во канцеларија за Хаус да може повеќе да го млати:D. Многу е некако мрачна оваа сезона, фалат луѓето, единствено препирките Вилсон версус Хаус и Хаус версус Талб и го даваат стариот дух на серијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom