коментатор
Пингвин
- Член од
- 25 февруари 2010
- Мислења
- 3.547
- Поени од реакции
- 9.457

Have you seen my balls?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нуб, дименжн вадат 720ки од скоро сите серии...Иначе тие што ги прават риповите на House, се едно 3 класи подобри од сите други рипери на серии,
нуб, дименжн вадат 720ки од скоро сите серии...
Кади мислам дека невозможно е да се врати затоа што глумицата (не ми текнува на името сега) не е во осмата сезона поради тоа што не била задоволна од платата која ја зема од серијата.Одиме напред, почнаа да се враќаат некои ликови, а Вилсон како и секогаш се покажува како добар пријател.
Се менува нешто. Добро е, добро.
Баш си размислував, што ќе се случи Кади ако се врати, мислам ако се врати во животот на Хаус, нема поента, не е бајка ова.
Али од друга страна, мора да направат нешто интересно, многу ликови да се вратат бар за миг, онака блиц, во некоја епизода.
Побогу, крај е![]()
Кади мислам дека невозможно е да се врати затоа што глумицата (не ми текнува на името сега) не е во осмата сезона поради тоа што не била задоволна од платата која ја зема од серијата.
Инаку многу интересна епизода. Само азијкава ме нервира се повеќе и повеќе. Многу промашен лик.
WEB-DL>Scene 720p.
Не верувам, ама ќе проверам.
[edit]хмм, доста "потешка" е, ќе да си во право
Само азијкава ме нервира се повеќе и повеќе. Многу промашен лик.