House M.D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
он е, старо е, не ми текнуе шо беше

нешо снимаа изглеа

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Јас да прашам која сезона е кога Хаус ги халуцинираше Амбер и Катнер? Ја изгледав таа на фокс лајф и не знам сега која сезона да ја симнам.
Anyone?

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
а стварно кади нема да биде во новава сезона ? а и ова е последната сезона која ќе се емитува

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
да и најверојатно да ако второто воопшто беше прашање.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
„Крајот на оваа сезона се чини како и крај на серијата. Барем мене толку ме ангажираа“, изјавил Лори

Му влезе под кожа на Лори овој Хаус...Сарказмот му стана негов начин на живеење. Крај јбг - живот, на се му доаѓа крајот

R

Roten 96

Гостин
Па конечно да ја најдам темата,па овој филм го гледам уште кога бев 6,7 одделение тогаш го дава на канал 5.Со паника дури го исчекував да почне и никој не смееше да ми смета додека го дледам :D сега го гледам на Телма....филмот е чудо :D посебно Хаус.
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:58 AM ---
хаха :D

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Па конечно да ја најдам темата,па овој филм го гледам уште кога бев 6,7 одделение тогаш го дава на канал 5.Со паника дури го исчекував да почне и никој не смееше да ми смета додека го дледам :D сега го гледам на Телма....филмот е чудо :D посебно Хаус.
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:58 AM ---
хаха :D
Не е филм, серија е.
А повеќето шо реплицираат на темава, ја гледаат секоја епизода секоја недела, како шо ја снимаат...

Kajgana Shop

На врв Bottom