House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
он е, старо е, не ми текнуе шо беше

нешо снимаа изглеа

Јас да прашам која сезона е кога Хаус ги халуцинираше Амбер и Катнер? Ја изгледав таа на фокс лајф и не знам сега која сезона да ја симнам.
Anyone?

а стварно кади нема да биде во новава сезона ? а и ова е последната сезона која ќе се емитува

да и најверојатно да ако второто воопшто беше прашање.

Слика - милион зборови...

1302212814_1302115088_pic-1.jpg

„Крајот на оваа сезона се чини како и крај на серијата. Барем мене толку ме ангажираа“, изјавил Лори

Му влезе под кожа на Лори овој Хаус...Сарказмот му стана негов начин на живеење. Крај јбг - живот, на се му доаѓа крајот

Па конечно да ја најдам темата,па овој филм го гледам уште кога бев 6,7 одделение тогаш го дава на канал 5.Со паника дури го исчекував да почне и никој не смееше да ми смета додека го дледам :D сега го гледам на Телма....филмот е чудо :D посебно Хаус.
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:58 AM ---
хаха :D

Па конечно да ја најдам темата,па овој филм го гледам уште кога бев 6,7 одделение тогаш го дава на канал 5.Со паника дури го исчекував да почне и никој не смееше да ми смета додека го дледам :D сега го гледам на Телма....филмот е чудо :D посебно Хаус.
--- надополнето: Sep 4, 2011 9:58 AM ---
хаха :D
Не е филм, серија е.
А повеќето шо реплицираат на темава, ја гледаат секоја епизода секоја недела, како шо ја снимаат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom