House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Прикаски за мали деца, вакви глупости се шират секоја година.
Оваа сезона првата половина беше спора и не House-like ама почнаа да се оправат во втората половина. Зависи како ќе продолжат следната сезона, ако си ги задржат пак тие 10 милиони гледачи, ќе тера уште неколку сезони, ако паднат бааги под 10 милиони тогаш нема да има девета сезона.

чул те господ....!
Хаус е цар.........

Aaaaaaaaaaaaaa совршена епизода!!!!!!!! Како и секогаш, последните епизоди знаат да ги направат брилијантни. Липав низ пола епизода али нема везе.
Ептен ми се допадна како секој на секого сака да му помогне, ептен ме напна што повеќето не му се јавија.
Ептен ми се допадна хуморот што го задржуваат карактерите без разлика на ситуацијата. Масовен излив на емоции. Нема боље серија од оваа!!

Aaaaaaaaaaaaaa совршена епизода!!!!!!!! Како и секогаш, последните епизоди знаат да ги направат брилијантни. Липав низ пола епизода али нема везе.
Ептен ми се допадна како секој на секого сака да му помогне, ептен ме напна што повеќето не му се јавија.
Ептен ми се допадна хуморот што го задржуваат карактерите без разлика на ситуацијата. Масовен излив на емоции. Нема боље серија од оваа!!

Ова е последна епизода од 7 сезона или ќе има уште една?

Уште ја немам гледано оваа :)

Одлична епизода, помислив дека е season finale.

Ова е последна епизода од 7 сезона или ќе има уште една?

Уште ја немам гледано оваа :)

Ќе има уште една, на 23 мај.

конечно добра епизода и со 23 да заврши сезоната ?

Интересна епизода, малку погадна од другите и многу понапната.

Според мене мислам дека серијава ќе заврши со смрта на Хаус

Мислам дека треба да и се стави крај на серијава, превише затапува.

tumblr_lken99RFmO1qb02vjo1_500.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Според мене мислам дека серијава ќе заврши со смрта на Хаус
од твоја уста(прсти) во.... бездна? :D
не озбилно, ако планираат ова да ми го направат сценаристите, го фаќам првиот авион за америка и одам да ги ликвидирам.
за
prison break
им простив ама за хаус не простувам.

ај глеј си долина на волците и не замарај
или во превод

21ju69z.jpg

од твоја уста(прсти) во.... бездна? :D
не озбилно, ако планираат ова да ми го направат сценаристите, го фаќам првиот авион за америка и одам да ги ликвидирам.
за
prison break
им простив ама за хаус не простувам.

Јас реков според мене е така зош константно се упропастуе така да не веруем среќно дека ќе заврши

Јас реков според мене е така зош константно се упропастуе така да не веруем среќно дека ќе заврши

Не е целта СРЕЌНО да заврши, туку да е ДОБАР крајот (пример: SAW :) )

Абе видете јас си гледам House m.d. уште коа почна и си знам како ми е мене, реално последниве 2 сезони се жив промашај и моето чувство е да се затвори серијава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom