HoN-Heroes of Newerth

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
една лоша вест за сите
Heroes of Newerth Retail release date has been set. HoN's Open Beta will come to an end on Wednesday, May 12th @ 4:00pm EST, 2 weeks from today. It has been an amazing beta process and we appreciate the support of all our fans!

инфо од фб fanpage на хон

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Заебано ќе треба да ја купвам сега :/

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Со целосната верзија, веројатно ке има и LAN поддршка, така да ништо чудно и да се плеска на Гарена...

П

Паган-др

Гостин
Ја би ја купил, ама не е тоа тоа. Сега со другари игравме, се заебававме, а сеа 0.0001% шанси да ја купат.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
ееее пари на рака мара на рака :toe:

Член од
31 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
3
Имам една молба до сите вас ке може некој да ми објасни како да креирам ацц значи правам се како сто треба само не знам нај доле не можам да разберам со требе да напишам ке ми помогне некој фала однапред.

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Изиграв неколку утакмици и баш не сум задоволен. Moon Warden ја напраиле да прави сплеш со glaives само на херои (на дота е на секој крип).
Now press exit, and go cry that hon suckz. -.-

Па прво расчепкај бе , не од една партија да земеш да цимиш кој херој не е ист со дота А ИГРАВА НЕ Е ДОТА.

Ако СТИСНЕШ на спелот за сплеш ќе видиш дека се toggle-ира меѓу, удирање на херои и удирање на крипови, кули и сл.

:tapp:

Член од
7 мај 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
prodavam HoN akaunti po cena od 700 denara sekade niz makedonija, uplatata ke se vrsi preku ziro smetka - ustvari vie sami si se registrirate na vas email a mene mi davate samo user i pass i ja go aktviriam vo kratok vremenski period - so samoto kupuvanje dobivate garancija, ako nesto se sluci vo idnina(a nema da se sluci) dobivate nov akaunt! site zainteresirani moze da me kontaktiraa na inflame@live.com Email ili MSN. za tie sto mislat deka mozat da prodadat poveke akaunti na drugari,prijateli i poznanici mozam da im dadam popust i sekoj eden akaunt da kosta so minimalna cena od 500 denari.

kontakt mail: inflame@live.com
kontack msn: inflame@live.com

Your Heroes of Newerth account is now activated!

Kajgana Shop

На врв Bottom