HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
zasto nemozam da se logiram sega na igrata,, HELPPPP a mozam na web stranata

Heroes of Newerth is currently in a CLOSED testing phase.Nemozam se uste da se logiram da ne praat update na serverot?

Heroes of Newerth is currently in a CLOSED testing phase.Nemozam se uste da se logiram da ne praat update na serverot?

Mожиш да се логираш, и closed пиши оти е со клучеви неможи секој да се регистрира.

Денес излезе 0.3 updatе го сменија изгледот и сега можи да се креира акунт без клуч.
Плус по балансирани се хероите.

Денес излезе 0.3 updatе го сменија изгледот и сега можи да се креира акунт без клуч.
Плус по балансирани се хероите.

Ме бендисуе новиот пач ! Башка балансе има !

Кој е за игра нека ми пише на мсн имам ја другар па можеме да се собереме добар тим и да пукаме :toe:

Никнејм : TheTruth`

ADD ME !:salut:

Ауу, новиот дизајн е ебење. :vozbud:

да не има и ингејм графичко нешто сменето?

Како што гледам ингејм нема ништо сменето (графички).

30 минути неможам еден patch да напраам, цело време crash ми прави.. Пробав некои работи што пишале на форумов, не помага..
Вадам целата игра сега.. Инаку интерфејсот (pre-game) e многу подобар како што гледам од сликите..

Одамна се немав ставено на играва.Доста добро го средиле интерфејсот ми се допаѓа.Па ако некој е за игра нека ме адне слободно и нека пише,никот ми е XzapZ :):)

Нова информација за HoN и сите заинтересирани :)

Hello everyone,

With the release of 0.3.0 we are preparing for Open Beta which will begin Wednesday, March 31 @ 4:00pm PST. We will continue to work on the client and improve all the additions to the game. We also have an awesome new hero on the way! We haven't released ANY information about it, however I'm sure you will see some stuff leaked soon.

Значи од 31 март наваму играта влегува во отоврена бета што значи нема веќе потреба од клучеви и секој заинтересиран ќе може слободно да си направи свој акаунт.GL HF! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom