HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Нова информација за HoN и сите заинтересирани :)

Hello everyone,

With the release of 0.3.0 we are preparing for Open Beta which will begin Wednesday, March 31 @ 4:00pm PST. We will continue to work on the client and improve all the additions to the game. We also have an awesome new hero on the way! We haven't released ANY information about it, however I'm sure you will see some stuff leaked soon.

Значи од 31 март наваму играта влегува во отоврена бета што значи нема веќе потреба од клучеви и секој заинтересиран ќе може слободно да си направи свој акаунт.GL HF! :)
Кратко ќе трае..да се набилдаат играчи да видат дека е добра играва,ќе ја отстранат бетата и ќе почне да се плаќа.Моја претпоставка:smir:(Извинете за Офтопик)

Сега приметив.

Еве што има на страната:

We are scheduling an extensive maintenance window for tomorrow morning to perform upgrades necessary for the roll-out of Open Beta. During this window game play and the website will be affected. You will be UNABLE to play during this time period while we are working on the systems. We thank you in advance for your patience in helping us prepare for the rollout of Open Beta.

Beta account creation will be made available again as soon as we have finished the upgrades.

Regards,
S2 Staff

Има ли некој бета ки за играва и ако нема може ли да ме упати од каде можам да најдам. Имав јас акаунт летово ама го дадов на некој си во едно интернет кафе пошто почнав со WOW. Сега сум повторно слободен :baeh: и сакам да попуцам хонче. :)

Pozdrav

edit: Ах не видов дека од 31ви март нема да има потреба од бета.. нвм then.
А ова сигурно е или...?

Има ли некој бета ки за играва и ако нема може ли да ме упати од каде можам да најдам. Имав јас акаунт летово ама го дадов на некој си во едно интернет кафе пошто почнав со WOW. Сега сум повторно слободен :baeh: и сакам да попуцам хонче. :)

Pozdrav

edit: Ах не видов дека од 31ви март нема да има потреба од бета.. нвм then.
А ова сигурно е или...?

Сигурно е од утре можиш да си направиш акаунт.:smir:

За 6 саата почнува Опен Бета.
Фала богу нема да се спамува веќе тука за клучеви.
Да си започнеме ние петиција за да се отвори посебен под-форум за ХоН? Би било супер.

За 6 саата почнува Опен Бета.
Фала богу нема да се спамува веќе тука за клучеви.
Да си започнеме ние петиција за да се отвори посебен под-форум за ХоН? Би било супер.

Нема многу играчи на HoN... (Иако има многу повеќе од Silkroad..)
Сега повторно почнав да играм HoN...

Вашите мислења за новиот херој?

Нема многу играчи на HoN... (Иако има многу повеќе од Silkroad..)
Сега повторно почнав да играм HoN...

Вашите мислења за новиот херој?

Има пак баги 60 000 негде онлајн.
А за новите херои, оној со ракетите е баги јак напраен, ко несалам прат дмг и многу малку цд имаат , треба да се избалансира, тој другиот исто добар е онака балансиран си е, ама го немам уште играно.

Има пак баги 60 000 негде онлајн.
А за новите херои, оној со ракетите е баги јак напраен, ко несалам прат дмг и многу малку цд имаат , треба да се избалансира, тој другиот исто добар е онака балансиран си е, ама го немам уште играно.

Викам за тука на кајгана..
Chipper е доста јак, само cyclone му стави, и мавни cyclone, стави испод него ултито, тајмирај втората во исто време кога ке заврши cyclone, и лупни три ракетки... Тепаш што и да е..
Исто така и доста е добар против нукери (третата)..

Фејд е нешто во стил на фантом ланцер од дота, само сум го пробал во practice малку.. Не е лош, доста е тежок за убивање.. Само silence помага..

Фејд е ептен гомно херој напраен. Во позитивна смисла. :)

Многу добро херојче е, додека за Чипер, незнам зашто, ич не ми се свиѓа.

Инаку имам нов ник, MKDVibes, ад сите.

Изиграв неколку утакмици и баш не сум задоволен. Moon Warden ја напраиле да прави сплеш со glaives само на херои (на дота е на секој крип). Тој типот со мечката го напраиле ступидно моќен. Паладинот наместо деген аура има cleave со slow ефект, со неколку секунди кулдаун. Range-от на некои магии е прекраток, во споредба со истите на дота.

Ај бета е, ваљда ке се менуваат работите на подобро.

Изиграв неколку утакмици и баш не сум задоволен. Moon Warden ја напраиле да прави сплеш со glaives само на херои (на дота е на секој крип). Тој типот со мечката го напраиле ступидно моќен. Паладинот наместо деген аура има cleave со slow ефект, со неколку секунди кулдаун. Range-от на некои магии е прекраток, во споредба со истите на дота.

Ај бета е, ваљда ке се менуваат работите на подобро.

Ти сакаш целосна копија на дота?
Баш е добро што има доста нови херои, некои помешани херои, и доста измени...

Ти сакаш целосна копија на дота?
Баш е добро што има доста нови херои, некои помешани херои, и доста измени...

Па не баш копија, ама некои херои ја изгубиле веќе смислата. Ко за пример Moon Warden-от неможам веќе да го играм како farm/damage, бидејќи не сплеша на крипови, само на херои, што е многу глупо и релативно бескорисно. Значи сум приморан да ја играм ко herokiller со првата магија, плусеви и starfall.

Една од главните карактеристики на Banshee-то беше нејзината брзина на движење ради 3-тата магија, во HoN тоа веќе не се забележува.

Волк формата на Lycantrophe е нерфната до бесвест. И така натаму......

Не е урамнотежена сеуште играта. Кога ќе размислам подобро, ни дота не беше, ама оваа е ептен.

Во секој случај ХоН има добар концепт на игра...имаш рејтинг, можеш да гласаш да се предадете да паузирате или кикнете играјач, можеш повторно да се реконектираш во случај на некој проблем со конекцијата или слично за разлика од Дота ако еден му излезе Fatal error треба цела игра да се расипе и ако си играл 1 час за безвеза ќе ти дојде да ја скршиш тастатурата од мониторот...поентата е дека ХоН има свои предности, и да најавија официјалниот форум дека нема повеќе да стават херои од Дота туку ќе бидат измислувани нови од страна на S2 :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom