HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Утре вечер во 19:45 погоре напишаните 10 играчи бидете онлајн на кајгана да се договориме !

malku mi e tesko so receptite, nemozam da se snajdam , vo dotata gi znaes heroite koj sto prai, ja i da vidam nekoj heroj protiv mene, sto e pojma nemam sto magii ima, ,mora da gi vratat iminjata barem na heroite, na itemite ne mora.
Ке се навикнеш..
Веќе не користам DotA имиња.. Ни итеми, ни херои.

Значи прво викаш дека е плагијат, а сега сакаш да стават и имиња исти..

Имињата се супер..
Не се светот врти околу DotA.. И на DotA сте ги учеле, па ке ги учите и тука..
Имате предност, слични функции...Така да немора многу да се трудите..

Btw..
3a13da36216ed56e5f189bfdcbe5dc2bfebcae56.png

Како што гледате, имам Hack & Slash, што значи дека е стар скриншотов.. Пред да го направат Chronos многу јак..

noob sum so igrava i sakam da prasam nesto...

dali moze koga ke se instalira igrava da se igra single player, nesto kako na primer sam protiv botovi ili slicno, za da gi naucam heroive i ajtemite, da ne bide odma da se vklucam 5na5 i da unistam nekolku partii dok naucam po nesto..

aj pls objasnete mi malku za ova....i da, ako moze eden kluc po PP, mnogu ke sum blagodaren na doticniot i ke igram sve so nego ;) :back:

неможе да се игра сингл, па затоа ќе мораш против други играчи да учиш. добро е тоа шо си има посебни сервери кои креираат за нубови па затоа можеш таму да вежбаш.

иначе на мене ми одговара во недела во осум. поз

Јас нема да можам. :(
Реков уште вчера не ми е сигурно во недела.
Најверојатно ќе одам во Маврово. Ако не одам, ќе ве известам уште сабајле.

noob sum so igrava i sakam da prasam nesto...

dali moze koga ke se instalira igrava da se igra single player, nesto kako na primer sam protiv botovi ili slicno, za da gi naucam heroive i ajtemite, da ne bide odma da se vklucam 5na5 i da unistam nekolku partii dok naucam po nesto..

aj pls objasnete mi malku za ova....i da, ako moze eden kluc po PP, mnogu ke sum blagodaren na doticniot i ke igram sve so nego ;) :back:
Singleplayer нема.. Имаш practice.. Без AI, и можеш да испробуваш се.. Да правиш spawn на што сакаш, каде сакаш, да изменуваш се.. (Можеш на пример да ставиш некој херој, со некои итеми.. И да видиш дали работи некоја стратегија или нешто (например.. дали може Pebbles(tiny), да го убие Witch(Lion) со прва/втора..))..

Нема да уништиш партии.. Има многу нубци без дота/хон искуство.. Има noobs rooms.. Како што видов, играш DotA.. Така да ке бидеш подобар од доста нубци таму.. А имињата ке ги научиш со време..

Hi,

I am a marketing intern here at S2 Games and I would be more than happy to send you the keys that you need.
Одговор на моето прашање, да дадат 100-200 клучеви за ширење на HoN во Македонија..
Ке им пишам маил, и овие денови ке ми веројатно дадат.. Па ке ги пуштам тука..

Исто така... Сега почнувам да правам интервјуа со професионални играчи.. Засега сум разговарал со еден играч на Trackmaina (HotSwat).. А овие денови ке разговарам со warden од кланот WHP(моментално меѓу најдобрите 3 HoN тима во светот)..
Имате некои прашања? Х)

неможе да се игра сингл, па затоа ќе мораш против други играчи да учиш. добро е тоа шо си има посебни сервери кои креираат за нубови па затоа можеш таму да вежбаш.

иначе на мене ми одговара во недела во осум. поз

ako pocnam da igram taa statistika ke mi se racuna uste od pocetok neli?? i posle i da imam dobar% na pobedi, pak tie partii sto na pocetok sum gi igral ke mi go ebat procentot... aj ke mora vaka na hartija da gi naucam heroite, gledam mnogu ima slicni na dota a ima nekoi i novi...no enginot e mnogu smenet, toa me plasi :P

pozz i daj smiluvajte se za kluc, nigde nema :(

ako pocnam da igram taa statistika ke mi se racuna uste od pocetok neli?? i posle i da imam dobar% na pobedi, pak tie partii sto na pocetok sum gi igral ke mi go ebat procentot... aj ke mora vaka na hartija da gi naucam heroite, gledam mnogu ima slicni na dota a ima nekoi i novi...no enginot e mnogu smenet, toa me plasi :P

pozz i daj smiluvajte se za kluc, nigde nema :(
Читај.. Овие денови ке добијам повеќе клучеви..

Имаш nostats игри, во кои не се рачуна ништо на профилот..
Доколку ја играш доволно да се заразиш, не верувам дека ке се вратиш на DotA..

a od kade da ja izvadam igrata, baram, a site serveri se polni...cekam 1 saat za download i pak nisto...kojznae kolku ke cekam xD

auuu sto maka vidov so igrava a uste ne sum ni pocnal da ja igram xD

a od kade da ja izvadam igrata, baram, a site serveri se polni...cekam 1 saat za download i pak nisto...kojznae kolku ke cekam xD

auuu sto maka vidov so igrava a uste ne sum ni pocnal da ja igram xD
Кога имаш бета акаунт, имаш можност за download од бета сајтот, од нивни сервери..
Брзината е супер од таму..

Blizzard daj mi mail i ke ti pratam kluc, inace ja ja kupiv igrata ,, odnosno 2 akaunta kupiv 60 dolari

Ахахх.. Ова мора да видите..

Сакав да отворам Ladder-от на HoN сајтот..
Се логирам.. Отварам форум..
Ладдер..
И гледам..
lolmbm.jpg

Hi,

Thank you for the quick response to my PM (I'm AzraMai, the person you sent a private message to.)

I would love to send you the beta keys you asked for so that you can spread the word about HoN to your community! Thank you for your support and interest in HoN, we look forward to seeing both you and your friends in the game!

I have attached 200 beta keys that you are more than welcome to hand out on your forums. Please let me know if there is anything else we can do to help you spread the word about HoN! S2 Games is glad to have your support and enthusiasm when welcoming new players to our game.

Regards,

Rachel B.
S2 Games Support
S2 Games, LLC

Добив 200 клуча од S2Games, за да ја прошириме HoN заедницата во Македонија(бидејќи не броиме повеќе од 100 играчи според мене)..
Не го ставам документот тука, бидејки некој може да си направи повеќе акаунти, или нешто слично..
Побарувања на ПП/профил/тема..
Имам 200 клуча кои чекаат..

Zdravo,se registrirav na vasiot sajt isklucivo zaradi igrava,gledav snimki,extra e :).
bi sakal beta key ako moze.odnapred blagodaram.pozz

miroslavavramovski@yahoo.com
Пратено..

Check6 Sidewinter Finals WHP vs 5 Game 1, Check6 Sidewinter Finals WHP vs 5 Game 2
Check6 Sidewinter Finals WHP vs 5 Game 3
Ова треба да се гледа обавезно!
Победници на турнирот се спонзорирани од Check6, и добиваат Gaming Mouse+Keyboard..Веќе е одиграно, сепак гледајте ја играта..

Има многу да се научи од тие игри..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom