UnholY ти си попиздел друже, јас исто вака се осеќам за гнр
.
Но јас мислам тебе повеќе те нервира публиката и фактот што девојчињата се палат на виле одколку самата музика.
Мене лично ми се допаѓа музиката, и јас спаѓам во тие 2% педери што ги наброја, но за жал виле не ми на десктоп и на ВОЛпејпер, или на постери(иако беше едно време)
Прашуваш што е лове метал, но ги признаваш сите други срања со метал придавка на нив. Искрено глупо е веќе и да се разговара за тоа, дед, грајнд, блек, треш, меш, пеш, шеше, грабиџ кен, кока кола метал, хамбургер метал-па преку таквото више.
Очигледно е дека метал е метал и толку од тоа, шиток поим е и нема потреба од секој бенд што ќе се појави да си прави свој сопствен правец. Нека ми извиниат ни мај дајинг брајд ни канибал корпс нити слокфејст не се толку влијателни за да имаат сопствен правц.
Значи што се однесува до имињата самите металци се криви за тоа затоа што на се факинг јебан што ќе излезе даваат име. Сега јас ќе напраам група у подрум и ќе се крстиме basement metal и некој ќе мисли тоа правец зашо толку им фаќа мозокот.
Хим нити си го дале името, нити ги интересира(освен албумот иронично што се вика така) тоа им е дадено од некој неписмени сељаци кој што се бавтаат со тоа.
Комплето те разбирам зошто те нервираат и нема да ти го оспорам тоа, твое право е, си имаш свој стандарди за музика и имаш право да пљукаш по секој што не ги исполнува.
Мене ми се куцаше на тастатура па затоа демек пишувам