nie i milion da pustime nema da dojdat bidejki nekoj treba toa da go organisiraBTW пуштивте некој е-маил на нивниот Web што ви го дадов ??
Абе ќе си потрошиме муабетот еее + ќе мора да помогнат бе ќе ги претиснеме ќе одиме право пред камери ХААХАХАХ:pos2:dа nаdevаj se nа crvenkovski i grujo im pricukаlo do him.....
Радмилче, срце.. еве :smir:Ок ајде.. редно е да кажам
Бев пред малку кај другарка ми, и ми пушти една песна нивна... не знам како се викаше, важно од новиот албум беше (ќе се јави она ќе каже).. и признавам дека беше добра песната.... музика интересна .. и све ок.. единствено нешто шо не ми се свиѓа е гласот на Виле.. тоа е тоа.. не ме напаѓајте одма.. ама не ми се свиѓа![]()
Секоја чест за Venus Doom, ама претходни два? Пред него имаат уште 5 студиски албуми, од кои едино во првиот имаат не толку меки елементи и во Love Metal (еден од претходните два шо ги спомна ти) кој дефинитивно не би го сместила у "помеките".gi obozavam HIM, gi slusham skoro 10 godini!
ville ima prekrasen glas, pishuva odlichni pesni, romantichni, poetichni, melanholichni stihovi...ne se slichni na nitu eden drug bend.
posledniot album VENUS DOOM im e odlichen, mnogu "potezok" za razlika od prethodnite dva koi bea malku "pomekji". se vratija na stariot stil shto mnogu me izraduva!
pozdrav do site HIM fanovi!:helou: