Black Rose
дете на цвеќето
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 1.972
- Поени од реакции
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Black Rose напиша:така е испадната бе, манекенка е и оди позирањето! Грда е иначе, челоно писта за авиони и пола фаца само устата и е.......
http://[img]http//img521.imageshack.us/img521/2293/villejonnadg8.png[/IMG]
KohlBass напиша:Није љубомора, у, у, ууууу... Није љубомора...
А, да не му беше женска на Виле, ќе беше толку грда?
Ќе беше?......или не......? Ќе беше бе :icon_bigg Black Rose напиша:![]()
![]()
![]()
![]()
Ќе беше?......или не......? Ќе беше бе :icon_bigg
А тоа за љубоморна.....како да не и бидеш бе чоек, али повеќе би рекла завидување секоја вечер у кревет и е, бесплатни карти за на концерт, па ово па оно........
Тоа за креветот ми е најкриво.....
Неговата сексуалност и сексуална определеност не ја коментирам... 
Abe da ne te s'skam....ama mislam deka ti e milo i shto ne e so mene u krevet :pos2: (morav malku):smir:KohlBass напиша:Јас па сум среќен што и е неа у кревет а не мене...Неговата сексуалност и сексуална определеност не ја коментирам...
![]()

PoisonGrl напиша:P.S. Mislam deka toa e starata devojka na Ville. Nekako ne mi lichi na Natalia Avelon....?
Од тебе слушам, мислам дека не се смуваа, yes да снимија дует, ама мислам дека на тоа дека си остана..........Jas ipak znam deka raskinaa i kao prochitav deka sea e so Natalia, ali uste ja ima tetovazata na prstot. Ma ajde ostaj go, i on ne znae shto saka!!! :nesum:Black Rose напиша:Natalia?????Од тебе слушам, мислам дека не се смуваа, yes да снимија дует, ама мислам дека на тоа дека си остана..........
Типкава горе е Jonna Nygren, се караа, се смируваа, али уште се заедно ја колку шо знам. Имаше у едно интервју дека размислувале УПС се извинувам "зборувале" за брак, сакала да си го задржи презимето така да нема да биде Jonna Valo, и демек и двајцата многу сакале деца и би сакале да имаат некој ден.....
шмрк шмрк ојде Ville у неповрат.....:icon_frow У секој случај, мило ми е за него делуе прилично среќен со неа, а и се заозбили некако......
Ае да, свршени се и место прстени имаат и двајцата по една тетоважа (првата буква од името) на "брачниот" прст.......so sweet! :wub:
Гижо напиша:Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја
![]()
не викам не, па и гласот каков му е ааааах........ ама не заебавај не е Ville за фрлање, а и нив двајца баш и не можеш да ги споредуеш два различни поими се......Гижо напиша:Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја
![]()

Гижо напиша:Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја
![]()
Норвешка, Шведска, Финска и Русија! На 18 јули во Москва......