Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];2019757 напиша:
Mоже нема шо друго да покаже :kesa: :pos:

Од 474 слики...сите од нозете и се... Ко очите си ги гледа нозете изгледа :pos2: Или пак на раце оди :pos2: 3то нема :toe::vozbud:

Дека е појака од тебе? Затоа курва? Денеска е нормално така да се облечат... Свашта, облечи се излегувај - курва!!! Не се облекувај така, седи дома цел ден, не се шминкај - freak!!! Да не знае човек што да прави од тебе и таквите како тебе.

А тебе што толку ти смета моето мислење за неа??
Тоа дали е подобра од мене ама баш ич не ме интересира, јас сум личност сама за себе..а на крај краева од кај ти знаеш каква сум?
Прво, разгледај и ги сите слики па после збори, и види дека се слика со 30 годишни
второ, ја не се тртам со гзот и не ги ставам тие слики на здраво5......
нормално е така да се облекуваш?
нормално ли е да ти се гледа што носиш одоздола под миничот?
да беше нормално немаше да биде во оваа тема..
и што те боли тебе јас дали искачам или не искачам?
или дали сум фрик или не сум?
на јади гомна за некој што не го знаеш
а ти што сакаш можеш да правиш "со таквите како мене што мислат дека оние што се облекуваат така и што се понашаат така дека се курви"
размисли малце со горната глава, не со долната..

за промена сликите на здраво5 направени не во вц, во соблекувална човече:tapp:
sy3UGe170952-02.jpg

Демек експерти за hi5, а уште не научивте дека се мисли на кратенка за high 5, а не здраво 5. :)

За тебе само со долната. Толку вредиш.
Стварно батка во право е цурава ајде братски да си реметиме што се гњавите сега....Ех колку мразам кавги кај што треба да се смееме

Стварно батка во право е цурава ајде братски да си реметиме што се гњавите сега....Ех колку мразам кавги кај што треба да се смееме

Фала. Паметен човек.
Јас во суштина не се расправам, ама многу мрзам кога некој не размислува и почнува да вреѓа ..па морам да вратам..
нема смисла нели?

Вреѓање?
Tвоето ѕo-called реметење премина во вреѓање кога ја нарече курва. Арно ти рече, размиcли.

прво, тука секој кажува кој што сака, меѓутоа никој, ама баш никој не се вреѓа меѓу себе. Ако сакате така, отворете нова тема `Ај ке се реметиме меѓу себе!`

пролистај малце низ овие 600 страни и види дали јас сум едниствената што кажала така. Ако сум, тогаш моја грешка. А ако не, имам право да кажам што сакам.
Ако не ти се свиѓа моето реметење, размисли, тоа е МОЕ реметење.
А јас не памтам дека сум кажала на некој дека е фрик или дека не вреди, како он на мене, а не ме ни знае, туку се навреди зашто на неа се пали а девојчето било `примерно`!.
Мислам дека не сум јас таа што треба да размисли за својот пост.

Ајде прекинете можеби мариана згреши згреши и пујол и ајде сега да пореметиме малце

ај доста расправии , насмејте се , утре ке ве нема :)

you hot me
sqwLfD909647-02.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom