Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо, тебе ти е крифо шо уште переш на река со камен и пиралка??

:pos:

Еве пример каква слика НЕ ТРЕБА ДА СТАВАТЕ на својот профил.
Др’ж се Мартина
Цурава дома има машина за перење со вертикално полнење

Стварно шо ти е чудно , јас вака “професионална“ деформација...вакви машини најчесто се користат во мали купатила дека нема место за другите ;)

Mислев да ви го кажам мојот профил да го реметите малку ама ај како сакате :)

Па опасен е он ке ми ги пушти тие неговите другарки (нема другари) и ке ме истепаат... Може да барам после помош од вас??:kesa:
Абе вие заебавајте се али човекот е во состојба и да убие

Јас би ти помогнал, ама за педофилија викаат дека се идело робија.

А овај има машки другари? Знаеш, оние со кои што пиеш пиво, и свиркаш по жени? :) Разбирам женско друштво, ама само тоа, несфатливо ми е. Ај, секој со среќата. :)

Јас би ти помогнал, ама за педофилија викаат дека се идело робија.

Брат види го колку е опасен... На полицијата ке и кажеме дека било силување во самоодбрана...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Attachments

• 312624549.img.jpg
    312624549.img.jpg
    18,3 KB · Прегледи: 443
Маскава поголема од него е :pos:.
A и не ми се верува дека го гледам со скии, мислев за него поголема спортска активност од шопинг во Рокси нема :pos:

На овој на секоја:pos2:

Абе Јуник нели се зачлени тука да пишуваш по некој коментар на темиве,шо си се запнал ко слеп за стап на оваа тема тогаш.Досаден си,а бога ми и несигурен,а бога ми и педерастичен,а бога ми и далеку од реалноста.Ајт!

abe... ova postana vejke karanje... ako moze da napravite posebna tema za detevo( makar so nema potreba) .... da prodolzime i da mavame seir na drugi profili kako dosea... :) aj dajte nekoj jak profil da se iznasmejme :)

Абе Јуник нели се зачлени тука да пишуваш по некој коментар на темиве,шо си се запнал ко слеп за стап на оваа тема тогаш.Досаден си,а бога ми и несигурен,а бога ми и педерастичен,а бога ми и далеку од реалноста.Ајт!

УУУУууУуууУУ Право зло си .....:nerv::nerv:

Што има доле што мислите? :uvo::uvo:

Attachments

• WG8tRL873521-02.jpg
    WG8tRL873521-02.jpg
    27 KB · Прегледи: 322
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom