Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Инаку јас му имам кажано на Спасе за ова сто се дешава тука... И не се сметам за кодош... Ај пишете линк од вашите профили па да видиме сто луѓе сте.... Поздрав
За ставање на свои профили ја има ОВАА ТЕМА!!!
Тука само ликови кои заслужуваат ремет.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Се вклучувам и јас... Ама страв ми е да не ме тепа на 21 во школо :pos2::pos2::pos2:
ц.ц.ц... :pos: не мислев дека до толку сериозно ќе го сфатите реметот :) како и да е зошто би те тепал? за коментар на слика? и тоа ќе биде на културен начин изреметена ;)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Педер овој Игоров, не ме додал за пријател.
ц ц ц ц
како и да се врти шофершајбната му е напред :zlo:

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
За ставање на свои профили ја има ОВАА ТЕМА!!!
Тука само ликови кои заслужуваат ремет.
Mислев да ви го кажам мојот профил да го реметите малку ама ај како сакате :)

ц.ц.ц... :pos: не мислев дека до толку сериозно ќе го сфатите реметот :) како и да е зошто би те тепал? за коментар на слика? и тоа ќе биде на културен начин изреметена ;)

Па опасен е он ке ми ги пушти тие неговите другарки (нема другари) и ке ме истепаат... Може да барам после помош од вас??:kesa:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
У мое време, кога беф средно, ако некој од ЈБТ, Карев, Орце те заебал нешто у грат, у понеделник/вторник збираш другарчиња од клас 2-3 па и 4-5, зависи кој дошол у школо. Идеш таму, го бараш, го наоѓаш, и ако не успее да побегне, му ебеш матер.

Сега сум стар за такви глупости. Инаку во КОЦЕ учеф.

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
У мое време, кога беф средно, ако некој од ЈБТ, Карев, Орце те заебал нешто у грат, у понеделник/вторник збираш другарчиња од клас 2-3 па и 4-5, зависи кој дошол у школо. Идеш таму, го бараш, го наоѓаш, и ако не успее да побегне, му ебеш матер.

Сега сум стар за такви глупости. Инаку во КОЦЕ учеф.

Брат многу работи се сменети да ги видиш сеа права година во коце да ги утнеш воспаление на плуќа ке фатат... Инаку сеа во ЈБТ има мн јаки деца зборам за определена група од 20 деца... Другите се онака педерана :) ( да не ги навредам )

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
хах... не забегувајте со офф топик муабет, отворете си тема за тоа кои школи се најсилни а кои не, тука ќе реметиме Хај5 профили :) т.е. личности кои имаат геј хај5 профили.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Абе не ме цитирај нема да можам да ги уништам доказите :pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шо, тебе ти е крифо шо уште переш на река со камен и пиралка??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom