Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2008
Мислења
47
Поени од реакции
0
ejjj me zarazivte so ova hi5 ova tipka e nesto posebno golem obozavatel na milan potocno pa gledajte hahah :)))

http://sofichka-sweety.hi5.com

About Me

jas sum najmentalnoto devojche sho mozhe da postoi=]Znachi koa ste so mene neznaete sho praite huhuh se shalam =D pa vaka iam 14 god. ucham u "Partenija Zografski" i sum 8a =P iam BFF sho mng. si gi sakam,a toa se:Emche,Milena,Dushe,Ani,Macichka,Ane,Nate,Ali,Keti i mng.dr=)mn mn mn si gi sakam ovie BFF i davam se za nif!=D Drugo sho da kazham paaa....zaljubenka sum ali ne bash mi se svigja edno detence ne e bitno koe ti sho znaat neka znaat tie sho neznaat neka doznaaat=]Pa sho da vi kazham plavusha sum i znaete kakfi se plavushite da ne praam muabet za toa....I signafme do najglavnoto...od koga znam za sebe sum za mojot najomilen,najdobar i najjak tim AC Milan!!Pa sho da vi kazham davam se za nif,a posebno za Kaka i za Pato bebinjata moi najubafki i najdobri=)Mnoguuu gi sakam ednostavno nemozham bez nif!I toa...ako sakate da se dopishuvate so mene efe vi moe msn--->*snow-baby-princess@hotmail.com i dr. moe msn *Sofi-ACMilan@hotmail.co.uk i toa =P i ushe nesho za kraj najbitno u mojot zhivot!!******MILAN 4EVER IN MY HEART!!!****** *********FORZA MILAAAAAN!!*********

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ejjj me zarazivte so ova hi5 ova tipka e nesto posebno golem obozavatel na milan potocno pa gledajte hahah :)))

http://sofichka-sweety.hi5.com

About Me

jas sum najmentalnoto devojche sho mozhe da postoi=]Znachi koa ste so mene neznaete sho praite huhuh se shalam =D pa vaka iam 14 god. ucham u "Partenija Zografski" i sum 8a =P iam BFF sho mng. si gi sakam,a toa se:Emche,Milena,Dushe,Ani,Macichka,Ane,Nate,Ali,Keti i mng.dr=)mn mn mn si gi sakam ovie BFF i davam se za nif!=D Drugo sho da kazham paaa....zaljubenka sum ali ne bash mi se svigja edno detence ne e bitno koe ti sho znaat neka znaat tie sho neznaat neka doznaaat=]Pa sho da vi kazham plavusha sum i znaete kakfi se plavushite da ne praam muabet za toa....I signafme do najglavnoto...od koga znam za sebe sum za mojot najomilen,najdobar i najjak tim AC Milan!!Pa sho da vi kazham davam se za nif,a posebno za Kaka i za Pato bebinjata moi najubafki i najdobri=)Mnoguuu gi sakam ednostavno nemozham bez nif!I toa...ako sakate da se dopishuvate so mene efe vi moe msn--->*snow-baby-princess@hotmail.com i dr. moe msn *Sofi-ACMilan@hotmail.co.uk i toa =P i ushe nesho za kraj najbitno u mojot zhivot!!******MILAN 4EVER IN MY HEART!!!****** *********FORZA MILAAAAAN!!*********
сака да каже дека откако кака дошол во милан таа почнала да навива за него...ОД КОГА ЗНАЕ ЗА СЕБЕ Е ЗА МИЛАН

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
еееј оваа на мене и росонерка ни е конкуренција
ц ц ц неможе така:kesa:

ама подобро што не сме вакви ептен забегани оваа иделаво школо само со дресови
ама патиките се :vozbud:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
ау ја знам оваа си ја имам аднато, конкуренција наша :pos2:
абе девојчето си ги сака Милан ја поштувам заради тоа, ама оние патикине за Милан ќе и ги украдам сериозно, али затоа слики што има од нејзината соба е тука може вода да ни носи 100 пати подобра е собата на маца, плус сега кога ке донесам знамиња, шалшиња и дресови директно од Сан Сиро аууууу

само мора да признам спрема мене и Маца не води во тежина уфф :)

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
2 maci i 2 kiki nema da ja nadopolnat ovaa

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Хахаха...Кај мене живее оваа.

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
pa укради и ги патиките и дај и ги на росоњерката хаха

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.224
Jа ова буцево го имам видено негде ама не знам каде поточно..S:S

Чекич .!. @ !!! sd

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
чекич е љубоморен зошто од интер вакви патики не се ни произведуваат:baeh:

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790

кажа нешто??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom