ejjj me zarazivte so ova hi5 ova tipka e nesto posebno golem obozavatel na milan potocno pa gledajte hahah
))
http://sofichka-sweety.hi5.com
About Me
jas sum najmentalnoto devojche sho mozhe da postoi=]Znachi koa ste so mene neznaete sho praite huhuh se shalam =D pa vaka iam 14 god. ucham u "Partenija Zografski" i sum 8a =P iam BFF sho mng. si gi sakam,a toa se:Emche,Milena,Dushe,Ani,Macichka,Ane,Nate,Ali,Keti i mng.dr=)mn mn mn si gi sakam ovie BFF i davam se za nif!=D Drugo sho da kazham paaa....zaljubenka sum ali ne bash mi se svigja edno detence ne e bitno koe ti sho znaat neka znaat tie sho neznaat neka doznaaat=]Pa sho da vi kazham plavusha sum i znaete kakfi se plavushite da ne praam muabet za toa....I signafme do najglavnoto...
od koga znam za sebe sum za mojot najomilen,najdobar i najjak tim AC Milan!!Pa sho da vi kazham davam se za nif,a posebno za
Kaka i za Pato bebinjata moi najubafki i najdobri=)Mnoguuu gi sakam ednostavno nemozham bez nif!I toa...ako sakate da se dopishuvate so mene efe vi moe msn--->*snow-baby-princess@hotmail.com i dr. moe msn *Sofi-ACMilan@hotmail.co.uk i toa =P
i ushe nesho za kraj najbitno u mojot zhivot!!******MILAN 4EVER IN MY HEART!!!****** *********FORZA MILAAAAAN!!*********