- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 430
- Поени од реакции
- 6
за вакви типчиња сакам да отворам тема ама мислам наслов, дајте предлог
eve ti eden. shemales

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за вакви типчиња сакам да отворам тема ама мислам наслов, дајте предлог

))
сака да каже дека откако кака дошол во милан таа почнала да навива за него...ОД КОГА ЗНАЕ ЗА СЕБЕ Е ЗА МИЛАНejjj me zarazivte so ova hi5 ova tipka e nesto posebno golem obozavatel na milan potocno pa gledajte hahah))
http://sofichka-sweety.hi5.com
About Me
jas sum najmentalnoto devojche sho mozhe da postoi=]Znachi koa ste so mene neznaete sho praite huhuh se shalam =D pa vaka iam 14 god. ucham u "Partenija Zografski" i sum 8a =P iam BFF sho mng. si gi sakam,a toa se:Emche,Milena,Dushe,Ani,Macichka,Ane,Nate,Ali,Keti i mng.dr=)mn mn mn si gi sakam ovie BFF i davam se za nif!=D Drugo sho da kazham paaa....zaljubenka sum ali ne bash mi se svigja edno detence ne e bitno koe ti sho znaat neka znaat tie sho neznaat neka doznaaat=]Pa sho da vi kazham plavusha sum i znaete kakfi se plavushite da ne praam muabet za toa....I signafme do najglavnoto...od koga znam za sebe sum za mojot najomilen,najdobar i najjak tim AC Milan!!Pa sho da vi kazham davam se za nif,a posebno za Kaka i za Pato bebinjata moi najubafki i najdobri=)Mnoguuu gi sakam ednostavno nemozham bez nif!I toa...ako sakate da se dopishuvate so mene efe vi moe msn--->*snow-baby-princess@hotmail.com i dr. moe msn *Sofi-ACMilan@hotmail.co.uk i toa =P i ushe nesho za kraj najbitno u mojot zhivot!!******MILAN 4EVER IN MY HEART!!!****** *********FORZA MILAAAAAN!!*********