Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
http://frose-champs.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=691011858&ownerId=110068191
Типкава заврши со мене основно и сега сме во генерација во ЈБТ. Слободно разгледајте и го цел хајфајв профил.Не за друго, туку ептен е уфилмана, ако учи таму мисли дека го држи Господ за гаќи. Обрнете внимание на сликите и на возраста![]()
Еј ај не зборете многу за девојчево кога не ја знаете! Ептен е супер девојчето, и тоа дека е уфилмана, си има и за што, преубава е! Вака ако зборите само и кревате уште толку акции...
Топ е дејчето сега.... не може ништо да му замеримеhttp://frose-champs.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=691011858&ownerId=110068191
Типкава заврши со мене основно и сега сме во генерација во ЈБТ. Слободно разгледајте и го цел хајфајв профил.Не за друго, туку ептен е уфилмана, ако учи таму мисли дека го држи Господ за гаќи. Обрнете внимание на сликите и на возраста![]()
"isto sum mrdnata po shopping,dancing and modelling...bez toa ne bi mozela da si go zamislam zivotot!!"
Ма немој ти се молам. Оваа ви е дечки дефиниција за ТЕШКА шмизла. И тоа уште од мали ноџиња.
EDIT: еве уште малку
MODELING & DANCING ...a normalno ne smee da se zaboravi i shopping-ot))ne stvarno nema neso bolje od toa koa ke izlezes na pista,koa te 4krapaat so aparati u studio i koa igras,aaa i koa ke ides na dobra partija shopping so drugarki,ili so mama i tato
ТакаТоп не топ крената е малку ама...отпојќе:pos2:
то сакаше ЈеЕнУ Грл д ани кажи..таке? :hehe:
Има така наречени “стереотипи“ и секогаш ќе ги има...уживај,ти битно си ја знаеш дека не е таква каква што ја мислатШмизла е, и што? Си има пари, си има тело и фаца и тука ништо не и можете... ама девојчето има добро срце, секогаш е тука да ти помогне (секако на тие што и се вистински другари). Мислам, ок, ваши мислења се ова, ама ја само ви кажувам стварно каква е..![]()
Најблаго речено." Ма немој ти се молам. Оваа ви е дечки дефиниција за ТЕШКА шмизла. И тоа уште од мали ноџиња.
Да си ја земеш дома!Шмизла е, и што? Си има пари, си има тело и фаца и тука ништо не и можете... ама девојчето има добро срце, секогаш е тука да ти помогне (секако на тие што и се вистински другари). Мислам, ок, ваши мислења се ова, ама ја само ви кажувам стварно каква е..![]()