Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
И што бидна сеа ке се снима ли филм за да се заврши серијата?

Значи не сум го гледал филмот,вчера симнав прва сезона.
Ваш предлог,дали да почнам да го гледам филмот оти гледам не се завршило нај нај?

^ Не ја гледај. Правопропорционално опаѓа квалитетот на серијата. Прва сезона врв, четврта бетер од Бандини.

^ Не ја гледај. Правопропорционално опаѓа квалитетот на серијата. Прва сезона врв, четврта бетер од Бандини.

Ке почекам уште некое мислење па ке видам,фала за одговорот :)

Вреди да се гледа за прва и втора сезона. Трета средно жалосна, а во четврта сезона има помалку акција отколку во некоја срцепарателна драма.

Ја дури сега почнувам да ја гледам серијава, уште сум на почетокот ама ми се свиѓа, интересна е и заразна, и се нервирам што секоја епизода завршува на најинтересното и после мораш да гледаш нова епизода и нова и нова :LOL:.

Ја дури сега почнувам да ја гледам серијава, уште сум на почетокот ама ми се свиѓа, интересна е и заразна, и се нервирам што секоја епизода завршува на најинтересното и после мораш да гледаш нова епизода и нова и нова :LOL:.
Не сакам да сум Баз Килингтон, ама само првата сезона е таква. После серијата преминува во тешко срање, јас тек на трета сезона се откажав.
п.с. Heroes е една од двете серии што ги имам своеволно откажано од гледање. Другата е HIMYM :гик:

Не сакам да сум Баз Килингтон, ама само првата сезона е таква. После серијата преминува во тешко срање, јас тек на трета сезона се откажав.
п.с. Heroes е една од двете серии што ги имам своеволно откажано од гледање. Другата е HIMYM :гик:

Јас пак оваа и Prison Break. :)

И Lie to Me, кога веќе се надополнуваме. :)

серијава е добра според мене само на почетокот све е испомешано неможеш да сфатиш ништо ама баш ништо ... 1вата сезона уште ја гледам досега сум задоволен од серијата и од тоа што има да понуди. :)

Вреди да се гледа за прва и втора сезона. Трета средно жалосна, а во четврта сезона има помалку акција отколку во некоја срцепарателна драма.

Ko му го изваде компасо од стомак на тој полицаецо беше ЕПИК. Момент ко престанав да ја гледам :D

Штета што ја откажаа баш беше закон, освен последната сезона беше да речам срање, ја уништија

Решив да ја изгледам цела Heroes, пред да почнам да ја гледам Heroes Reborn .. Мене искрено ми е ОК. Има моменти кога Mohinder Suresh и Hiro Nakamura по нерви ми одат, а некогаш и големиот патриот Nathan Petrelli, ама сакам да ја завршам. Иначе имаат и web епизоди, којшто за жал потешко се наоѓаат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom