Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
@ kullen
se sekavas vo poslednata epizoda na 3 volum koga si vbrizguva inekcija so bi trebaLo da mu gi vrati site siLi e pa ne e taka sega so novava mok moze da si sobere samo po edno.
t.e mokta na toj so e blisku
sega reziserite malce go prepravile i sega bez dopir na onoj so dr mok me moze da mu ja zeme mokta
Ама како може да земе мок, која всушност не постои? Сајлар нема моки (освен оваа неговата првата).

Ама како може да земе мок, која всушност не постои? Сајлар нема моки (освен оваа неговата првата).

Добро размислуваш, но сигурно со зимање на првобитната моќ ги превзема сите моќи кои дотогаш ги стекнал Сајлар, ги превзема знаењата за тие моќи.

Добро размислуваш, но сигурно со зимање на првобитната моќ ги превзема сите моќи кои дотогаш ги стекнал Сајлар, ги превзема знаењата за тие моќи.
Но сепак го има лудилото на Сајлер.

Одлична серија , сега ја има првата сезона на нова тв .

И јас мислам дека ги зема сите моќи кои ги имаше Сајлер..И не верувам дека Сајлер ќе остане заробен во телото на Нејтан за долго време..

И јас мислам дека ги зема сите моќи кои ги имаше Сајлер..И не верувам дека Сајлер ќе остане заробен во телото на Нејтан за долго време..
ne znam za vas dali ste pretplateni vo Heroes News and Spoilers no od tamu sekoj den mi doagat update-ovi za se sto se slucuva so heroi momentalno se snimaat 5 prvi epizodi od koi 2 se zavrseni
e sega da ti odgovoram Faraon nema da ostane zaroben vo teloto na nejtan oti na 2 ep se pojavuva kako sajler pa taka da nema da ostane nejtan
i btw Premierata e zakazana za 21 septemvri vo 8casot i ke ima dvocasovna premiera t.e 2 epizodi ke bidat prikazeni

Ги изгледав сите, феноменално :vozbud::aplauz:
Сега ќе чекам септември ... :kafe:
бтв. само едно не разбрав, Дафни умре или жива е... ? :)

Умре, не виде кога на апаратот се појави _-_---_---__----_--_-------------------------- :)

Умре Дафни. Се појави линијата на мониторот.
Ми беше најомилен лик од Хироус и уште ја неам прежалено. :D

Сеа ми текна па да прашам.
Зошто Хаиканецот не се појави во Волум 4 и дали ке се појави во Волум 5?
И што се деси со Моли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom