Heroes

I

Intex

Гостин
@ kullen
se sekavas vo poslednata epizoda na 3 volum koga si vbrizguva inekcija so bi trebaLo da mu gi vrati site siLi e pa ne e taka sega so novava mok moze da si sobere samo po edno.
t.e mokta na toj so e blisku
sega reziserite malce go prepravile i sega bez dopir na onoj so dr mok me moze da mu ja zeme mokta
Ама како може да земе мок, која всушност не постои? Сајлар нема моки (освен оваа неговата првата).

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ама како може да земе мок, која всушност не постои? Сајлар нема моки (освен оваа неговата првата).
Добро размислуваш, но сигурно со зимање на првобитната моќ ги превзема сите моќи кои дотогаш ги стекнал Сајлар, ги превзема знаењата за тие моќи.

I

Intex

Гостин
Добро размислуваш, но сигурно со зимање на првобитната моќ ги превзема сите моќи кои дотогаш ги стекнал Сајлар, ги превзема знаењата за тие моќи.
Но сепак го има лудилото на Сајлер.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Одлична серија , сега ја има првата сезона на нова тв .

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675

И јас мислам дека ги зема сите моќи кои ги имаше Сајлер..И не верувам дека Сајлер ќе остане заробен во телото на Нејтан за долго време..

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
И јас мислам дека ги зема сите моќи кои ги имаше Сајлер..И не верувам дека Сајлер ќе остане заробен во телото на Нејтан за долго време..
ne znam za vas dali ste pretplateni vo Heroes News and Spoilers no od tamu sekoj den mi doagat update-ovi za se sto se slucuva so heroi momentalno se snimaat 5 prvi epizodi od koi 2 se zavrseni
e sega da ti odgovoram Faraon nema da ostane zaroben vo teloto na nejtan oti na 2 ep se pojavuva kako sajler pa taka da nema da ostane nejtan
i btw Premierata e zakazana za 21 septemvri vo 8casot i ke ima dvocasovna premiera t.e 2 epizodi ke bidat prikazeni

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Ги изгледав сите, феноменално :vozbud::aplauz:
Сега ќе чекам септември ... :coffee:
бтв. само едно не разбрав, Дафни умре или жива е... ? :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Умре, не виде кога на апаратот се појави _-_---_---__----_--_-------------------------- :)

I

Intex

Гостин
Умре Дафни. Се појави линијата на мониторот.
Ми беше најомилен лик од Хироус и уште ја неам прежалено. :D

I

Intex

Гостин
Сеа ми текна па да прашам.
Зошто Хаиканецот не се појави во Волум 4 и дали ке се појави во Волум 5?
И што се деси со Моли?

Kajgana Shop

На врв Bottom