Heroes

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Sylar може да лета со помош на телекинеза, но не толку брзо како Nathan. Може и да ја проучи моќта на друг без чепкање по мозокот како што направи со Elle, така да или ја проучил моќта на Nathan, или се спуштил себе си со помош на телекинеза низ прозорот. Но доколку ја нема моќта на Nathan не ќе може да го имперсонира, па претпоставувам дека ја има моќта на летање.

Инаку крвта на Claire помага за оздравување, не и за оживување. Најверојатно сите очекуваа Nathan да се спаси како Noah во втората сезона, но Noah (ваљда) сеуште не беше мртов, па Mohinder го спаси.

Инаку во врска со финалето на оваа сезона, очекував и се надевав дека Nathan ќе умре, затоа што ми се здосади од него. Тој беше преупотребен лик и без него ќе можат да се сконцентрираат на други интересни ликови. Но бидна што бидна и сега тој пак останува во некоја форма... но не за долго, затоа што Sylar eventually ќе се сети, како Peter во втората сезона. A ако не се сети Matt ќе го "пушти".

@aqva
може да се гледа online и да се симне, н не знам зошто не можам да ти пратам пп :toe:
гуглај вака: surf the channel heroes - за гледање online
Не вервам дека некој може да остане жив со куршум во мозокот.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Кога ќе биде наредната епизода ќе има прекин или ке си продолжи??
Како што гледам, никој не одговорил и никој незнае, на imdb.com a и никаде нема никакви информации.
Останува да чекаме.

Ке си мисли засекогаш. Тој не се секава на ништо и затоа си мисли дека е Нејтан. Мислам дека со Сајлар се е завршено, сега ке се појават нови негативци.
Не баш. Многу е доцна за нови херои.
А, на крајот од последната епизода сигурно ја примети ситуацијата со часовникот, значи навиките на Сајлер уствари полека ќе се вратат, само се прашувам.. дали исто така со време ќе се вратат и моќите кои ги имаше, дали ќе почне да се присетува полека, а и сигурен сум дека некоја моќ ќе му се "појави" баш случајно.

Ќе биде интересна борбата брат со брат, кога Перо ќе сфати што се случило, кога Сајлер ќе се пробуди и сепак остане во телото на Нејтан.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
interesno finaLe zavrsi i 4 voLume vo pocetokot se cuvstvuvase nedostatok na dobra imaginacija no na krajot izlaze podobro otkolku ste epizodi zaedno.
poslednata epizoda edna od najdobrite epizodi so sum gi gLedaL napnatosti akcija nasekade, iako ne ocekuvav nejtan da umre pak mi e zal za nego dobar lik bese no vo pocetokot na 4 volume ja zaeba ceLLata rabota no na kraj izLeze dobar lik
sega ke bie interesno sylar e vo teloto na nejtan iako pocnuvaat da mu se vrakat starite naviki toj ne zn deka toj e vo teloto na nejtan, sega piter e posilen gi ima site moki so gi imase sylar sega ke bide interesno, Ali Larter se vraka i sega mn poslina i so pointeresna mok..
da se nadevame deka vaka ke prodoLzi 5 voLum interesni epizodi i napnatost nasekade...

@faraon
na sajtot na eztv stoi deka e na cekanje(pending) pa taka da ne se znae koga ke prodoLzi....

Член од
21 декември 2008
Мислења
213
Поени од реакции
15
Не се знае дали Peter ѓи "зеде" сите моќи од Sylar или само shapeshifting.
Volume 5 Redemption е закажано за во септември.
Tracey сеуште ја има старата моќ, но сега е "надоградена".

Тоа со Claire, крвта, Noah и Nathan нема некоја силна логика, но доколку Nathan го вратеа на тој начин ќе се појавеа незадоволни гледачи поради повторување на истите приказни. Вака го задржаа Nathan за неопределено време, и се решија од Sylar, а и тоа не се знае до кога.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Момци нема нова епизода што значи Септември..

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ги изгледав сите епизоди, добри се само последната беше малку збунувачка, ке треба внимателно да ја истолкувам, а и почетокот на петиот волум изгледа доста интересно, сега останува да чекаме до септември :icon_roll

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
ej a na koj kanal ja davaa taa serija?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Ја даваат на Нова тв...

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Ok jas ja iamm videno na Nova Tv inace ja gledam na DVD gi imam site sezoni od HEROES.
Samo me interesirase nekoj da ne znae na koja TV ja davale porano oti ocigledno e deka sum nazad so nastanive:P:helou:Sepak fala.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Ok jas ja iamm videno na Nova Tv inace ja gledam na DVD gi imam site sezoni od HEROES.
Samo me interesirase nekoj da ne znae na koja TV ja davale porano oti ocigledno e deka sum nazad so nastanive:P:helou:Sepak fala.
Мислам дека била на фокс.. не сум сигурен.. јас ги набавувам преку торенти.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Јас денеска почнав да ја гледам од досада, првите 3 епизоди ги изгледав, и мислам дека е супер засега. Одлична приказна.

I

Intex

Гостин
Брака, размислував за Хироус. Питер кога му ги зема моките на Сајлер, тој всушност му ја зема мокта за разбирање на работите (првобитната мок на Сајлер), зошто Сајлер всушност нема други моки освен неговата првобитна. Тој научува како да го прави тоа што го прават другите, а Питер ја копира ДНК-та на другите. Има некој слично мислење на моето?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Брака, размислував за Хироус. Питер кога му ги зема моките на Сајлер, тој всушност му ја зема мокта за разбирање на работите (првобитната мок на Сајлер), зошто Сајлер всушност нема други моки освен неговата првобитна. Тој научува како да го прави тоа што го прават другите, а Питер ја копира ДНК-та на другите. Има некој слично мислење на моето?
Питер ги абсорбира моките кои го опкружуваат, моментално...Потоа тој се сеќава на тоа како било, како успеал да ја искористи моќта кога тој некој со моќ бил до него, и може да ја копира и сам...

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
@ kullen
se sekavas vo poslednata epizoda na 3 volum koga si vbrizguva inekcija so bi trebaLo da mu gi vrati site siLi e pa ne e taka sega so novava mok moze da si sobere samo po edno.
t.e mokta na toj so e blisku
sega reziserite malce go prepravile i sega bez dopir na onoj so dr mok me moze da mu ja zeme mokta

Kajgana Shop

На врв Bottom