Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше лоша епизодата, само пак истиот проблем - Клер. Никогаш ништо не и се случува, а најголем дел од епизодата беше потрошен на неа. Многу ми е досадна.
Друг проблем е тоа што Хиро многу недостасува во повеќе епизоди од овој volume.

Точно се согласувам со тебе .. Досадна беше ептен..

Borring iako na nekoi deLovi mozese da se rece interesno no sepak interesniot del is stiLL to come.....

За да има интересни моменти, треба да има и некои досадни. Досадни моменти имаше и во првите три тома, но сепак беа доста интересни. Оваа епизода не беше нешто посебно, но за наредната сум сигурен дека ке биде нешто слично на епизодата пред досадната.

е ова беше епизода на место и ме остави во исчекување на наредната
стварно интересна
се поврати серијава со оваа епизода

Се согласувам. Моќта што ја има Сајлер за менување на обликот е многу добра бидејќи може да биде секој и затоа е интересно за гледање, конечно приказната тргна некаде, и ако има следна сезона мислам дека ќе биде многу интересна според тоа што денес го навестија, за како се почнало. Се навестува и здружување на сите херои vs Данко, Сајлер и компанија. Очекувам да биде интересно!!!

Многу добра епизода .. Сега едвај чекам да дознаам кој беа тие закопаните ..

Интересно излезе ова со сестрата на Angela. ми се допадна тоа што цела епизода се случуваше во Coyote Sands и имаше flashback-ови. Беше интересно да видиме како всушност се запознале основачите на компанијата и како сето тоа започнало, ја дознавме и моќта на Charles Deweaux. Тој ја има моќта на Matt и татко му, а претпоставувам дека Arthur му ја "зел".

Angela's sister was giving me the creeps :S =D
Мислам на онаа, на флешбаковите.
Добра епизода, само глупо беше исчезнувањето на нејзината сестра.
И 50 години во пустина? ВТФ!
Објаснија зошто Ангела е таква каква што е, ми се допаѓаше тоа, основањето на компанијата и тн.
Само ме нервираше онаа насмевка што ја имаше на крајот на епизода -.-
Што ли и значеше тоа?

Серијата се подобрува! Дури и гледаноста во САД се зголемува што е знак дека нема да се укине.

Една од најдобрите епизоди од оваа сезона, дефинитивно се подобрува серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom