Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашење како пишува на торентот???

па имаше и подобри епизоди
ама ловот започна :smir:
мислам дека ќе биде интересно понатака

Превод српско-хрватско-босански? :) На titlovi.com, podnapisi.net, prijevodi-online.org нема сеуште.

Добра епизода.... ама не нешто посебно. А за крајот... веќе мислам дека знам како ќе се спасат.
Нешто во стилот на Superman. Peter можи да лета и има доволно моќ да го врати авионот во воздух или сигурно да го приземји.

Ги имам гледано комплет првата и втората сезона, а тетата сезона до 12 епизода. Едвај чекам да пристигне уште една. Ги имам дома сите епизоди на DVD, кои се емитувани. Феноменална серија! Ме држи пред телевизорот со часови. Колку пати само поради серијава сум бил принуден да пишувам домашно во псоледен момент, непосредно пред да почне часот...:vozbud:

Добра епизода.... ама не нешто посебно. А за крајот... веќе мислам дека знам како ќе се спасат.
Нешто во стилот на Superman. Peter можи да лета и има доволно моќ да го врати авионот во воздух или сигурно да го приземји.
e pa ne se znae ke treba da cekame za drugata epizoda...
... inace samo sto ja dogledav epizodata se pointeresno stanuva seriava edvaj go cekam ponedelnikot..

Солидна епизода, ко за вовед добра... Ама мислам многу ќе го тупат... Приказна од ваков тип е дежаву и може да се објасни во 3 епизоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom