Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
I ja sea ja gleav samo so zavrsi...Ozbilno e zbunuvacka ali e ZAKON...lele sea treba pak da se ceka 3 meseci za slednata...can't wait :))))
Зошто? Наредната епизода е следниот понеделник. Нема никаква пауза.

1x21 - The Hard Part [ 07 мај 2007 ]
1x22 - Landslide [ 14 мај 2007 ]
1x23 - How To Spot An Exploding Man [ 21 мај 2007 ]

Па после овие 3 епизоди ќе чекаме 3 месеци за новата сезона.

aaaaaaaa dobro e...mene mi kazaa deka treba pak da se ceka 3 meseci...nema veze

ej...a od kaj mozhe da se simnat?

Bush(av) напиша:
ej...a od kaj mozhe da se simnat?

Heroes можиш да ја најдиш со торенти. Ти пратив линк по пп.

1x22 многу добра епизода. Многу пресврти има епизодата. Наредната: Boom!!! :)

Чекајте малку,нели пред Клер го "убија" татко и,како потоа не се изненади дека е тој жив?Или пропуштив некој момент кога и кажаа дека тој всушност е жив? :raz:

СпаЈдеР напиша:
Чекајте малку,нели пред Клер го "убија" татко и,како потоа не се изненади дека е тој жив?Или пропуштив некој момент кога и кажаа дека тој всушност е жив? :raz:

Мислиш на сцената кога "The Hatian" пукаше во татко и пред неа? Тогаш тие беа договорени да го повредат само, а не да го убијат и „The Hatian“ да му го избриши сеќавањето за тој да не се сеќава на тој договор за кога Matt ќе му ги чита мислите да не откријат ништо.

диме напиша:
Мислиш на сцената кога "The Hatian" пукаше во татко и пред неа? Тогаш тие беа договорени да го повредат само, а не да го убијат и „The Hatian” да му го избриши сеќавањето за тој да не се сеќава на тој договор за кога Matt ќе му ги чита мислите да не откријат ништо.
Хах,препрочитај го моето прашање,јас убаво прашав како ОНА(Клер) не беше изненадена дека татко и е жив,бидејќи нели тогаш пред неа го "УБИЈА"(Можеш да ги видиш наводнициве? :helou:)
татко и...

Spajder, i Kler znaese deka samo mestat "Ubivanje". Prosto.

Mислам дека нема да беше потребно многу за Клер да кажеше една реченица повеќе како "dad you're alive" и да изглумеше изненадена дека го гледа...не викам дека е тешко Клер да сфати дека татко и намерно така го "убија" за таа да не се враќа по него...ама свеедно...Инаку глумецот што го глуми Хиро Накамура како и Хајден Панетиер(Клер) добиле награда за нивната глума,а исто и самото шоу херои зело награда за најдобро шоу победувајќи ги лост,смолвил,24 и некои други...Еве линк

За Вампирката и Питер,еве едно видео за него :pos:
Peter Is Emo

СпаЈдеР напиша:
Mислам дека нема да беше потребно многу за Клер да кажеше една реченица повеќе како "dad you're alive" и да изглумеше изненадена дека го гледа...не викам дека е тешко Клер да сфати дека татко и намерно така го "убија" за таа да не се враќа по него...ама свеедно...Инаку глумецот што го глуми Хиро Накамура како и Хајден Панетиер(Клер) добиле награда за нивната глума,а исто и самото шоу херои зело награда за најдобро шоу победувајќи ги лост,смолвил,24 и некои други...Еве линк

За Вампирката и Питер,еве едно видео за него :pos:
Peter Is Emo
Договорот за убивањето беше помеѓу Claire, The Hatian, и татко и HRG. Затоа Claire не беше изненадена и немаше потреба да биди изненадена, зошто „присутните” во сцена: Peter, Matt, Ted воопшто не знаеја за тоа „убивање”. :)

диме напиша:
Договорот за убивањето беше помеѓу Claire, The Hatian, и татко и HRG. Затоа Claire не беше изненадена и немаше потреба да биди изненадена, зошто „присутните” во сцена: Peter, Matt, Ted воопшто не знаеја за тоа „убивање”. :)
Aха....епа можда не сум приметил,ама договорот за "убивањето" како што знам беше само помеѓу татко и 'и Д Хаишиан,а Клер само виде како го "убиваат",а не видов сцена дека и таа знаеше дека тој не е всушност мртов...ама може и имало такво нешто ама јас не сум приметил...ватевр :toe:

Прашање: Кога завршува прва сезона? Да знам, да ја симнам цела наеднаш..

P.Overdrive напиша:
Прашање: Кога завршува прва сезона? Да знам, да ја симнам цела наеднаш..
Во понеделник мислам дека последната епизода од прва сезона излегува во Америка...тоа би дошло сабајле Вторник кај нас....а торенти од цела сезона херои би требало да испаднат за ден-два... :toe:

************** SPOILERS *****************

Многу добар крај на VOLUME ONE, и многу добар почеток на VOLUME TWO - GENERATIONS.

Само едно не ми е јасно: Шо се случи со Sylar?!?!?!? Умре или остана жив?!?!?! Изгледа ќе видиме септември :)

************** SPOILERS *****************

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom