HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви се пофалам со јубилејната 2000 та победа во арена :cool:
Прегледај го приврзокот 163966
Hearthstone Screenshot 08-08-17 01.22.59.png

За малце повеќе од пола година 1003 победи во арена.
Играм одприлика играно по една дневно и за 200 дена имам 1000 победи па по некоја статистичка логика просекот ми е 5 победи од арена :icon_mrgr:

Во 5 сабајле во Европа излага или грешка сум?

Во 5 сабајле во Европа излага или грешка сум?
Така беше најавено, ама еве во Америка излезе 2 саати порано, во стандардното време кога излагаа и претходно, 7. Така да може и во 3 да излезе за Европа.

dobro kolku e fer 1 drop karta da ima 1/1 stats i taunt i divine shield :mad:

od 50 packa samo rexar hero power i smotaniot moorabi mi padnaa, go kraftnav lich kingot poso mislam e ok i bataliv

:mad:

Јас претходните две експанзии имав ептен среќа очигледно. Сега слабо. Отворив 115 бустери и добив само 4, и тоа...
Hearthstone Screenshot 08-11-17 03.05.13.png
Hearthstone Screenshot 08-11-17 03.14.34.png
Hearthstone Screenshot 08-11-17 03.23.12.png
Hearthstone Screenshot 08-11-17 03.35.41.png
Ниту една нема да се игра :D
После од прологот ми се падна за Паладин, а ги крафтав Лич Кинг и Џејна. Првите впечатоци ми се дека воопшто нема да има импакт експанзијава. До сега најдобар дек ми беше Џејд Друид, со само две нови карти, таа од 10 мана и таа од 5 што ти дава 1/5 миниони со таунт :D

На мене исто од 50 пака Рексар hero power и Lana'thei. Ужас...

Од 35 пака само Hadronox (селски N`zoth) ми се падна. Ептен слабо, сакаат да не натерат што повеќе пари да фрламе.

Ја за унгоро направив приордер и отворив одприлика 60-70 пака и ми падна само тој легендарито од друид што никој не го играше.Сега отворив 30 пака и ми паднаа 3 лег.Логика ИЧ! Иначе ги крафтав Лич Краљот и Џејна,а ми паднаа од Хантерот и од Вориор хероите и другиот леѓендари од вариор.

Ја за унгоро направив приордер и отворив одприлика 60-70 пака и ми падна само тој легендарито од друид што никој не го играше.Сега отворив 30 пака и ми паднаа 3 лег.Логика ИЧ! Иначе ги крафтав Лич Краљот и Џејна,а ми паднаа од Хантерот и од Вориор хероите и другиот леѓендари од вариор.
Сеа имаш загарантиран леџендари у првите 10 пекс.
Другите 2 ти се рнг.

Башка нз зашо бараш логика у рнг.

Си има минимуми кои мора да бидат остварени, како сега леџендари во првите десет бустери, како и минимумот од еден на секои 40, а и епик на секои 5. Се друго си е рнг, кога ќе кликнеш на картата се генерира број кој соодветствува на одредена карта, односно се е на среќа :D

Али баш за оваа експанзија доста добри резултати мислам дека имаа повеќето играчи. И по стримови што гледав, а и вака во игра видов дека многу отвараа. Мене за жал овој пат не ме сакаше среќата, ама и вака сум ок.

И ко што реков...

upload_2017-8-11_15-38-5.png

22-6 сум, моментално на ранк 2. Сите порази ми се кога ептен лоша рака сум имал, или па против некој ненормален дек сум играл.

Зашто џејдови ,зашто тој канцер фандрал-идол и ајт у пм и таман да го убиеш вади ферал рејџ:notworthy:, настрана друид ,него и рог,шаман коа ке видам со тоа џејдовите :jajce:бетер од сикрет паладин на времето.

Само фајрбол,фриз,пајро пута 2 .. и од глиф уште еден и мавај у фаца,јбг фрустрира секој трет со тоа бесконечните џејдови.

Зашто џејдови ,зашто тој канцер фандрал-идол и ајт у пм и таман да го убиеш вади ферал рејџ:notworthy:, настрана друид ,него и рог,шаман коа ке видам со тоа џејдовите :jajce:бетер од сикрет паладин на времето.

Само фајрбол,фриз,пајро пута 2 .. и од глиф уште еден и мавај у фаца,јбг фрустрира секој трет со тоа бесконечните џејдови.
За џејд друид само ова.[DOUBLEPOST=1502478090][/DOUBLEPOST]Пристов ми е многу интересен сега, можеш да ги крадеш хероите. Успеав со него да ги соберам сите хорсмен на паладинот и да тепам така.

Последно уредено:
ми го дае тој вориор леџендерито што избацува леџендари кога ке го удрат , у 2риот пак од 3 што имав ....
од мобилен како се купува со голд поише пакови од еднаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom