Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така беше најавено, ама еве во Америка излезе 2 саати порано, во стандардното време кога излагаа и претходно, 7. Така да може и во 3 да излезе за Европа.Во 5 сабајле во Европа излага или грешка сум?
Сеа имаш загарантиран леџендари у првите 10 пекс.Ја за унгоро направив приордер и отворив одприлика 60-70 пака и ми падна само тој легендарито од друид што никој не го играше.Сега отворив 30 пака и ми паднаа 3 лег.Логика ИЧ! Иначе ги крафтав Лич Краљот и Џејна,а ми паднаа од Хантерот и од Вориор хероите и другиот леѓендари од вариор.
За џејд друид само ова.[DOUBLEPOST=1502478090][/DOUBLEPOST]Пристов ми е многу интересен сега, можеш да ги крадеш хероите. Успеав со него да ги соберам сите хорсмен на паладинот и да тепам така.Зашто џејдови ,зашто тој канцер фандрал-идол и ајт у пм и таман да го убиеш вади ферал рејџ, настрана друид ,него и рог,шаман коа ке видам со тоа џејдовите
бетер од сикрет паладин на времето.
Само фајрбол,фриз,пајро пута 2 .. и од глиф уште еден и мавај у фаца,јбг фрустрира секој трет со тоа бесконечните џејдови.