HearthStone

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Немав играно 100 години, гриндав GvG packs и Naxrammas story (full) и Blackrock mountain (уше последнo крило) - и сеа ги “исекоа“ GvG и Naxrammas.
Акаунтов исти кур ко нов да ми е - нишо неам :'(

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.568
Киблер еден од попознатите Хартстоун играчи,ваљда е он :)

Прегледај го приврзокот 146688
Киблер е еден од најпознатите MTG играчи.
Воедно е и еден од творците на WoW tcg. Hearthstone е буквално прекопирана WoW tcg (поточно - упростена). Дури некои од цртежите (и имињата) на картите од WoW tcg се преземени од Hearthstone. WoW tcg ја изгаснаа некоја година пред почетекото на closed Beta-та на HS.

Скроз е можно некој така да се потпишува.
(а може и стварно е он)

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Киблер е еден од најпознатите MTG играчи.
Воедно е и еден од творците на WoW tcg. Hearthstone е буквално прекопирана WoW tcg (поточно - упростена). Дури некои од цртежите (и имињата) на картите од WoW tcg се преземени од Hearthstone. WoW tcg ја изгаснаа некоја година пред почетекото на closed Beta-та на HS.

Скроз е можно некој така да се потпишува.
(а може и стварно е он)
Абе земав да го спектејтам за да видам дали е стварно он(чисто онака,не оти ми значи нешто)и видов дека пола од картите не му беа златни,нели обично на стримерите им се златни и некаде после 15 мин ме избриша од пријатели.:ROFLMAO:

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Ke igra nekoj na turnirot vo nedela?

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Овој е првиот што ќе биде у Conquest best-of-5 форматот.
Како и да е,зборот ми е секој месец има турнир,ќе си рече некој"ајде бе на овој не идам и онака пак ќе има за брзо време".Нека го праат 2-3 годишно и нека даваат парични награди поголеми(незнам дали даваат сега)и да видиш како играчите ќе чекаат со душа да дојде тој ден да играат.

B

beaverknight

Гостин
Како и да е,зборот ми е секој месец има турнир,ќе си рече некој"ајде бе на овој не идам и онака пак ќе има за брзо време".Нека го праат 2-3 годишно и нека даваат парични награди поголеми(незнам дали даваат сега)и да видиш како играчите ќе чекаат со душа да дојде тој ден да играат.
Те укапирав што сакаше да кажеш, и се сложувам со тебе, има превише турнири во мал временски период, еднаш во 3 месеци би било одлично.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Лично јас сум за да има почесто турнири. Преку такво ми е од играње ranked, што е еден најобичен grind и секоја будала со малку повеќе слободно време и дек со 60% win rate може да догура до legend. Турнири се права ствар и што почесто ги има, толку подобро. Е сега, тие што ќе бидат почести може да бидат помали турнири со помалку играчи, помал награден фонд, но и поефтино учество. Грешката на Гоблин е што и покрај тоа што последните турнири се со значително помал награден фонд, цената на учество остана иста.

Инаку се согласувам со тоа дека треба да има 3-4 големи турнири годишно.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ве нема нешто,да не се откажавте? :icon_mrgr:

B

beaverknight

Гостин
Moja исповед ....
После 4 месеца секојдневно играње, сеуште немам склопено асален дек. :notworthy:
Максимум ранк 18 :toe:
Кога почнавме со исповедиве, немам упалено игра месец+ дена, не знам зашто...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Moja исповед ....
После 4 месеца секојдневно играње, сеуште немам склопено асален дек. :notworthy:
Максимум ранк 18 :toe:
Пробај агро шаман да склопиш. Ти треба League of Explorers за Sir Finley и Tunnel Trogg, ама освен тоа другото се комони, 4 рерови и 3-4 епика (зависи точно со која листа играш) и не треба нешто посебно многу даст за да се искрафта.

Углавно сите играат горе-доле со истите карти, со некои мали разлики. Конкретно јас играм со следнава листа.

aggroshaman.png

Kajgana Shop

На врв Bottom