HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Пуна е играва шахисти од Советска Русија, ми иде некад да ја изгасам од шо ме нервираат.

ја се мислам да го направам оној драгонот со 15 сек трн што прави

Па дур чекам шахисти 2 саата да размислат што баф да стаатна нивните карти си штракам одоклоу по мапата и наоѓам интересни ствари ;)

Сите го правиме тоа :D
Еве дури и скриншот си чувам кај што ми израснале знатни овошја. Баш се сеќавам дека бев повеќе на тоа посветен и си изгубив :D

Hearthstone Screenshot 08-21-15 15.22.57.png

Не го прави :D, многу е лоша картата.
Овде имаш тиер листа за крафтање на леџендерис, а и на сите останати карти.

ги имам сите пофурани леџедндарис и утште неколку што се онака, и 3800 даст 2800 голд :toe: и 3-4 голд епик карти што мислам дека не ми требат...
ке чекам да излезе следната експанзија да видам што како

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/19995505

Промената која се очекуваше кај и да е да ја направат. Нов формат во кој ќе може да се користат само картите излезени последните две години, плус бејзик и класик. Плус дуплирање на бројот на дек слотови. Ќе почне да се користи оваа пролет и ќе може да се користат следните сетови:
  • Basic
  • Classic
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
  • The League of Explorers
  • The Spring 2016 Expansion
Што значи дека Наксрамас и ГВГ испаѓаат. Дополнително, авантурите и експанзиите кои не се дел од новиот формат, веќе нема да може да се купат, него картите ќе може само да се крафтаат. Тоа значи дека до пролет може да се купува Наксрамас авантурата, и да се купуваат ГВГ бустери. После тоа, ќе може само да се крафтаат картите од тие сетови.

Standard воведуваат.
Термин кој им е познат на MTG играчите и е тука со потполно истото значење како и во Magic.

Промената која се очекуваше кај и да е да ја направат. Нов формат во кој ќе може да се користат само картите излезени последните две години, плус бејзик и класик. Плус дуплирање на бројот на дек слотови. Ќе почне да се користи оваа пролет и ќе може да се користат следните сетови:
  • Basic
  • Classic
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
Што значи дека Наксрамас и ГВГ испаѓаат. Дополнително, авантурите и експанзиите кои не се дел од новиот формат, веќе нема да може да се купат, него картите ќе може само да се крафтаат. Тоа значи дека до пролет може да се купува Наксрамас авантурата, и да се купуваат ГВГ бустери. После тоа, ќе може само да се крафтаат картите од тие сетови.
А нели ги објавија кои карти ќе бидат во сетовите?

Не, не објавија ништо за новата експанзија. Би требало да излезе крај на март или почеток на април според мене, така да паметно е да се почне со собирање голд.

Пуна е играва шахисти од Советска Русија, ми иде некад да ја изгасам од шо ме нервираат.
Абе рабирам ја кога ке имаш 7,8,9,10 мана па да мислиш шо комбинации да праиш со картите што се доле, а на втори круг кога имаш 2 мана и ништо не е спуштено доле и двајцата се со 30 живота што се мисли 2 мин тогаш ?[DOUBLEPOST=1454523970][/DOUBLEPOST]
Сите го правиме тоа :D
Еве дури и скриншот си чувам кај што ми израснале знатни овошја. Баш се сеќавам дека бев повеќе на тоа посветен и си изгубив :D

Прегледај го приврзокот 138187
Секоја партија ја штракам и се заборавам па затоа у 10 партии 2 пати победувам. Уште немам откриено што се се вади кај чеканот на Рагнарос.
Ноте : змејот лево горе се откачува :)[DOUBLEPOST=1454524252][/DOUBLEPOST]

• Basic
  • Classic
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
Џабе 700 голд дадов за првиот дел од Наксарамас !?!? У курац да идат . Сеа ке треба The League of Explorers да почињам да го купувам !??!

Последно уредено:
Џабе 700 голд дадов за првиот дел од Наксарамас !?!? У курац да идат . Сеа ке треба The League of Explorers да почињам да го купувам !??!
Ќе си остане и сегашниот формат, и ќе можеш да играш и со тие карти. Се зависи од тоа како ќе сакаш да играш.

• Speaking of Adventures, if you’ve purchased at least the first wing of an Adventure before it cycled out, you’ll still be able to finish acquiring and playing the remaining wings.

Ќе си остане и сегашниот формат, и ќе можеш да играш и со тие карти. Се зависи од тоа како ќе сакаш да играш.
Ок тоа го сфатив дека ке останат картите, но испаѓа џабе ја почнав кампањата кога за 3 месеца ке можам истите карти да ги крафтам . Испаѓа 700 голд дадов за Јајцето, 2 та Пајаци, и картите за Друидот и Роугот на Клас Челинџ :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom