B
beaverknight
Гостин
Пуна е играва шахисти од Советска Русија, ми иде некад да ја изгасам од шо ме нервираат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го правија се мислам да го направам оној драгонот со 15 сек трн што прави
Не го прави, многу е лоша картата.
Овде имаш тиер листа за крафтање на леџендерис, а и на сите останати карти.
А нели ги објавија кои карти ќе бидат во сетовите?
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/19995505
Промената која се очекуваше кај и да е да ја направат. Нов формат во кој ќе може да се користат само картите излезени последните две години, плус бејзик и класик. Плус дуплирање на бројот на дек слотови. Ќе почне да се користи оваа пролет и ќе може да се користат следните сетови:
Што значи дека Наксрамас и ГВГ испаѓаат. Дополнително, авантурите и експанзиите кои не се дел од новиот формат, веќе нема да може да се купат, него картите ќе може само да се крафтаат. Тоа значи дека до пролет може да се купува Наксрамас авантурата, и да се купуваат ГВГ бустери. После тоа, ќе може само да се крафтаат картите од тие сетови.
- Basic
- Classic
- Blackrock Mountain
- The Grand Tournament
- The League of Explorers
- The Spring 2016 Expansion
Во кои сетови?А нели ги објавија кои карти ќе бидат во сетовите?
Не, не објавија ништо за новата експанзија. Би требало да излезе крај на март или почеток на април според мене, така да паметно е да се почне со собирање голд.Во новите
Абе рабирам ја кога ке имаш 7,8,9,10 мана па да мислиш шо комбинации да праиш со картите што се доле, а на втори круг кога имаш 2 мана и ништо не е спуштено доле и двајцата се со 30 живота што се мисли 2 мин тогаш ?[DOUBLEPOST=1454523970][/DOUBLEPOST]Пуна е играва шахисти од Советска Русија, ми иде некад да ја изгасам од шо ме нервираат.
Секоја партија ја штракам и се заборавам па затоа у 10 партии 2 пати победувам. Уште немам откриено што се се вади кај чеканот на Рагнарос.Сите го правиме тоа
Еве дури и скриншот си чувам кај што ми израснале знатни овошја. Баш се сеќавам дека бев повеќе на тоа посветен и си изгубив
Прегледај го приврзокот 138187
Џабе 700 голд дадов за првиот дел од Наксарамас !?!? У курац да идат . Сеа ке треба The League of Explorers да почињам да го купувам !??!
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/19995505
Промената која се очекуваше кај и да е да ја направат. Нов формат во кој ќе може да се користат само картите излезени последните две години, плус бејзик и класик. Плус дуплирање на бројот на дек слотови. Ќе почне да се користи оваа пролет и ќе може да се користат следните сетови:
Што значи дека Наксрамас и ГВГ испаѓаат. Дополнително, авантурите и експанзиите кои не се дел од новиот формат, веќе нема да може да се купат, него картите ќе може само да се крафтаат. Тоа значи дека до пролет може да се купува Наксрамас авантурата, и да се купуваат ГВГ бустери. После тоа, ќе може само да се крафтаат картите од тие сетови.
- Basic
- Classic
- Blackrock Mountain
- The Grand Tournament
- The League of Explorers
- The Spring 2016 Expansion
Ќе си остане и сегашниот формат, и ќе можеш да играш и со тие карти. Се зависи од тоа како ќе сакаш да играш.Џабе 700 голд дадов за првиот дел од Наксарамас !?!? У курац да идат . Сеа ке треба The League of Explorers да почињам да го купувам !??!
Ок тоа го сфатив дека ке останат картите, но испаѓа џабе ја почнав кампањата кога за 3 месеца ке можам истите карти да ги крафтам . Испаѓа 700 голд дадов за Јајцето, 2 та Пајаци, и картите за Друидот и Роугот на Клас ЧелинџЌе си остане и сегашниот формат, и ќе можеш да играш и со тие карти. Се зависи од тоа како ќе сакаш да играш.