- Член од
- 31 декември 2017
- Мислења
- 317
- Поени од реакции
- 132
ova za onie sto si go sledat udarniot ternin od 20.30!toa e idealno vreme za dobar filmИстиот достапен веќе и на HBO Max заедно со останатите Бонд филмови.
ova za onie sto si go sledat udarniot ternin od 20.30!toa e idealno vreme za dobar filmИстиот достапен веќе и на HBO Max заедно со останатите Бонд филмови.
Повеќето што се на А1 или Телеком што зеле HBO пакет имаат сигурно и HBO Max.ova za onie sto si go sledat udarniot ternin od 20.30!toa e idealno vreme za dobar film
Веќе е решен овој проблем на постариве модели Android TV 5.1.1 од страна на HBO Max. Имало некој нов updateКако тоа на Android tv 5.1.1 верзија ја има апликацијата во Play Store и јас ја инсталирав и се уклучив на акаунтот но ниедна содржина не сака да ја пушти се појавува информација Cnat play title Please try again later.
Ако е возможно да се инсталира кој е проблемот што не уклучува ниедна содржина? Има ли шанси некако да наместам да проработи?
Nordvpn
па за мкд не треба впн кога а1 и телеком го нудат хбомаксNordvpn
Аха ок тогаш, јас мислев ме прашуваш за Макс само, пошто тоа е само САД и ти треба впн.па за мкд не треба впн кога а1 и телеком го нудат хбомакс
Ќе пишеш HBO Max mk на Google и ќе влезеш на првата страна што ти ја вади. Ќе побараш таму регистрација и опции дали преку оператор или директно од самата услуга HBO Max
ne e hbo max samo sad. vo svedska go koristev, valjda i po drugi go ima.Аха ок тогаш, јас мислев ме прашуваш за Макс само, пошто тоа е само САД и ти треба впн.