Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да си земеш нов тренер. :wink:
Со ваков ништо не правиш, за 5 милиони земи си добар (solid) тренер со јадно (poor) водство.
Играчите многу побрзо ќе качуваат скилови, ама ќе ти паѓа тимскиот дух, ќе надокнадуваш со почесто играње PIC.

Епа ќе почекам малце за таков тренер у минус сум 3 милиона.Абе добро е и вака. А викаш коа ќе почнеш академија ептен добри младинци излагаат а???? А колку плаќаш неделно за младинска академија?????

Абе другите викаат не излегуваат добри деца за тренирање во омладинска школа, ама на мене неколку ми излегоа.. На среќа.
Има 2 вида на омладинска, стара и нова.
Сега изгледа само нова може да се активира, се плаќа негде 200 000 МКД секоја недела и се влече директно играч, а со старата си имаш младински тим, си играш во лига, знаеш што играч и колку јак ќе извлечеш, се плаќа 300 000 МКД секоја недела.

Абе другите викаат не излегуваат добри деца за тренирање во омладинска школа, ама на мене неколку ми излегоа.. На среќа.
Има 2 вида на омладинска, стара и нова.
Сега изгледа само нова може да се активира, се плаќа негде 200 000 МКД секоја недела и се влече директно играч, а со старата си имаш младински тим, си играш во лига, знаеш што играч и колку јак ќе извлечеш, се плаќа 300 000 МКД секоја недела.

Ne brat starata bese taja so izvlekvanje igraci na sreka a nova e vo liga ti da si igras i da si vadis igraci a mozis i dvete da gi imas ama ne e preporaclivo oti so taja so trganje igraci treba da investiras 400 000 nedelno za da ti bidi odlicen skilot na mladinskata liga.Najubo vo ednata nisto ne investiraj vo drugata igraj si liga i zemajsi i treniraj pilci :cug:

Акаемија е срање за мене... ја идам на 400 илјадарки за школа... и си вадам секоја недела шо ми дојде... некад се погаѓа стварано... некад, камења. :)

И јас сум олд скул, не се префрлам на новата.

Ја сум на новата школа чекам едно крилце да искочи, ако се опарам од него супер, ако не ќе ти ебам школата ќе ја исклучам. :lut:

Значи во трета лига си ти.
Ај кога ќе испаднеме од купот ќе играме.

Ok :).Daj kazi ti koj tim go imas ?Da vidam so si zagrean so kupot tolku mada ne vervam da go pominis 4-toto kolo :)

p.s bez navreda togas pocnuvat jakite da idat :)

Да, во четврто коло доаѓаат јаките од трета лига, тимот ми е Kumanovo United. Ти до кое коло отприлика идеш?
Иначе не сум загреан по купот, гледам пари да си земам само...

Odprilika 4 kolo ova godina samo do 5 stignav. za da odis podaleku treba da imas dobar tim i dobri rezervi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom