Hattrick - фудбалски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата a-pin-dim
  • Време на започнување Време на започнување
Прва Македонска лига = Прва Гигантска лига. :)

Колку недели трае меѓусезонава бе? многу е тапа , жива досада .

Не е тапа, наредна сабота почнува сезоната, ја оваа сезона изненадно станав шампион во IV.1 лига, ама денес во квалификациите загубив 3:1, пак останувам во четврта лига.

Вие до кај сте?

најјак состав сезонава, и репрезентативец имав еден период во тимот, а најслаб успех. Катастрофа... од следната се преориентирам на економски развој на клубот, че шиткаме играчи и ќе собираме пари... долгорочни планови, не планирам да влезам ни у трета лига... за две години дури...

најјак состав сезонава, и репрезентативец имав еден период во тимот, а најслаб успех. Катастрофа... од следната се преориентирам на економски развој на клубот, че шиткаме играчи и ќе собираме пари... долгорочни планови, не планирам да влезам ни у трета лига... за две години дури...
Знам дека имаше репрезентативец, па го продаде, Катров изгледа беше.
Моментално имам 20 000 000 МКД у буџет, се мислам дали да зголемувам стадионот или да купувам некој играч.

И ја тренирам млади играчи и ги продавам, да се збогатам малце, каква трета лига, далеку сум од таму.

Знам дека имаше репрезентативец, па го продаде, Катров изгледа беше.
Моментално имам 20 000 000 МКД у буџет, се мислам дали да зголемувам стадионот или да купувам некој играч.

И ја тренирам млади играчи и ги продавам, да се збогатам малце, каква трета лига, далеку сум од таму.

Brat so 20 mil kako so stojat sega rabotite nisto ne se praj.Maksimum so mozis da zemis e izuzetan na taja pozicija ti so baras inace dzabe :).Ako si vo podolna liga i ako protivnicite ti se poslabi krevaj stadion i beri pari inace so igrac nisto ne prajs :)

Планирам сеа да зеам некој ѕвер, 17 години да е, со изузетан во напад... Околу 55/65 ќе ме фати, па ќе треба до 5-6 коло да штедам...

Па на стадион ги дадов сите 20 милиони.
Пак у четврта лига, ќе тренирам играчи и то...

Колку имаш стадион, и колку фанови?

Слаб сум уште, 34 000 негде стадион сега ќе ми биде, уште се гради, со 1550 фанови. Како се рачунаше тоа со стадионот и фановите иначе? Ќе ми се пуни стадионот?

Фантом напад тренираш?

Јас се убацив на ова пред една сезона и оваа година изгледа ќе влезам во 4та лига . Имам околу 800 навивачи и стадион 15 илјади. Најјак играч 4000 ТСИ . Мојот тим е Orce united кој сака приателска само немој некој ѕверови да ми се ставате нема да прифаќам.:vozbud:
Инаку исклучиво заразна игра мада бара многу познавање , сигурно повеќе од која и да е менаџерска игра на нетов.

Абе сите се заразивме со играва, стварно е многу заразна и интересна.
Иначе утре е првото коло на купот, таман ќе искористам да ми се подигне тимскиот дух, со водството на тренерот многу проблеми имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom