Еве го логото на мојот тим, Chelsea Ohrid
![]()
Evego moeto logo iako poveke ne sum supporter lotogo uste mi e tuka mislam deka moeto e podobro haahha

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го логото на мојот тим, Chelsea Ohrid
![]()
pokani me mene pak:pos2::pos2: haha samo bidi ponezen,
btw nemozam da go ispolnam izazov 14 , priprema za naredni mec - najverojatno e za ovoj prvenstveniov mec sega u sabotaпроверив играчи тактика ги местев убаво и ми вика дај налози за ваш наредни меч ај мош за оваа утакмица е:baeh:
Хахахахахаха :pos2: :pos2:Памти некој како да ја исклучам младинската академија... чоече џабе трошење пари е... ни цел има ни бутур, а шупците шо искачаат муабет да не праиме какви дебили се... :lud:
Ауу, ме разочара..мене скаутите ми го најдоа пред една недела, 15 години на првата утакмица 6! Сега тренирам одбрана ама не верувам дека ќе го биде детето.Ја имав еден со 6 ѕвезди и се израдував коа видов дека можам да го промовирам... и ајде... ми го вади, Све disastrous само defending inadequate. Ми идеше да го фрлам низ прозор, а тој ми беше најбољи играч![]()
Хахахахахахаха :pos2:Една е прва лига
Четири втори лиги
Доста трети лиги
Многу четврти лиги
Мнооооооооогу петти лиги.![]()
Хах, знам ја кој си, газда на Велес Јунајтед, кој оваа година ќе испадне од првата лига. (Шала, шала) :pos2:C c c cc c c kaj se sobrale Hattrick-dziive :helou:
Da vi se pretstavam koj sum ili po userov veke znaete za koj se raboti![]()
Хах, знам ја кој си, газда на Велес Јунајтед, кој оваа година ќе испадне од првата лига. (Шала, шала) :pos2:
Абе колку што знам одлично ја почна сезоната беше 4-ти едно време, ако не и погоре.Cekaj cekaj seuste ne se znae dali ke izlezam od prva liga) Mada i da izlezam nema da bide nezasluzeno,epten ne me ljubi ovaa sezona
:baeh:
Делбојче, овде Fantom-GIGANT. Колку да се знајт.Cekaj cekaj seuste ne se znae dali ke izlezam od prva liga) Mada i da izlezam nema da bide nezasluzeno,epten ne me ljubi ovaa sezona
:baeh:
Делбојче, овде Fantom-GIGANT. Колку да се знајт.![]()